BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
ИЦИ хубаво ги обясняваш тея работи,ама облъчените нафта сектанти с истенски мазут във вените немогат да приемат нещата Човека споменава за 10 сек дизели за по 10 к лв...смятай колко реално гледа на нещата изкара с едно изречение тунерите в цяля БГ егати заблудените,да наливат купища пари в тея бензини....вместо за символчина сума да влезнат в рекордите на Гинес ,с печките :DItalfan
Коментар
-
BO написа:Споко бе банда, я по-леко, отпуснете малко Човек да не ви жъгне под ребрата и сълзи ще почнете да пускате Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Ей голямо его, голямо нещо...Точно и ти с твоята каляска изглеждаш мега смешно в очите на други хора, които над 8-ца слизат и си правят харакири публично. Как ще си в техните очи? Какви ще са техните коментари. Замисли се над това...
Коментар
-
За да разрешим спора...... да сравним два автомобила с приблизително еднакви двигатели.Казваме даден дизел и даден бензинов мотор при една и съща марка/модел автомобил. Виждаме какво могат стокови и след това с ремап. Без валове, бутала........... само ремап.Защото аз усещам, че колегата БО точно натам бие. Купуваш си дизел, даваш някой лев за ремап и си много по добре от бензинова само с ремап.
Коментар
-
chaveto написа:За да разрешим спора...... да сравним два автомобила с приблизително еднакви двигатели.Казваме даден дизел и даден бензинов мотор при една и съща марка/модел автомобил. Виждаме какво могат стокови и след това с ремап. Без валове, бутала........... само ремап.Защото аз усещам, че колегата БО точно натам бие. Купуваш си дизел, даваш някой лев за ремап и си много по добре от бензинова само с ремап.Italfan
Коментар
-
chaveto написа:За да разрешим спора...... да сравним два автомобила с приблизително еднакви двигатели.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ето 1 бегъл пример с 2 159-ки: http://www.zeperfs.com/duel3074-3031.htmЕто още 1 с доста по-голям като раб. обем дизел, пак 159: http://www.zeperfs.com/duel3074-1369.htmЕто и с Ауди А3 2.0 ТФСИ с/у 2.0 ТДИ с ДСГ! http://www.zeperfs.com/duel1313-3092.htmЕто и с БМВ 335д с/у 335и: http://www.zeperfs.com/duel1543-1488.htmОще примери???
Коментар
-
Айде почна се....атмосферен бензин с-у турбо дизел Сещам се за един подходящ пример,Алфа 159 едно и също купе: в единия вариант чипосан 1.9 16В JTDm,а в другия вариант е 1750 TBI също чипосан И в двата случая са съвременни , 4 цил 16В мотори с турбо и с леко предимство в кубатурата на дизела....... Обаче във вървежа не съвсем,и естествено ще се почне: ами разхода,а ? А? Упс,изпреварили са ме.........Italfan
Коментар
-
няма ниикакъв шанс и в двата варианта а понеже гледам се спрягат ковани бутала, да обясня че те се слагат когато се търси дълотрайност на мотора във високите обороти, при каране на писта примерно, за драг може да се жули и на 400 коня с лети сток бутала при 4 цил. мотор.А и към ковани бутала се прибягва (щото на цена са само маалко по-скъпи от стокови ) при ребилд на износения 200 - 300 000 километров мотор когато се шлайфат цилиндрите на ремонтен размер с цел да станат нови
Коментар
-
Биелите на гръцката делта са кат мойте Ици, четейки темата асоциирам с лафа за прасето и за схватка с него-не трябвало да се влиза в такава схватка, щото обичайната среда на прасето била ... калта и предприемеш ли схватката даже и победител винаги си окалян и ти. Не искам никой да се чувства обиден! Просто имаше некъв подобен лаф и направих асоциация Емзо, помниш ли темата Мареа HLX и Алфа JTDM? Бях пуснал и клип 2000 кубиков атмосверен бензин - поколение на баба ми на годините, с последно поколение тракалак ааааа.. дизеляк. Видя на клипчето кви беа нещата - О"к? Ами я си помисли 2000 чист тракалак с 2000 бензин за смях ли, за плач ли ще са резултатите Към дизел сектата:Не се чувствайте длъжни да ме храните - схватки, от които макар и победител - пак окалян не приемамТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар