ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:ici написа:Kuku написа:Емо, аз кола за каране си имам, брат - тая е за друго :D
Коментар
-
ici написа:мда, надутите турбо-дизели са просто едни приятно бързи ежедневки, но и друго се зачудих, защо не отидеш да я измериш на някой от 3-те дино - стенда в София, тия улични дръпки на настилка с лошо сцепление нямат никаква стойност откъм вадене на изводи.Примерно в Хеед има промоция за диното в края на всеки месец ли беше, за има - няма 60лв по спомени, мерни я и няма да се терзаеш в това време дали върви повече от стоковица или неВсичко е въпрос на приоритети и гледни точки
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ici написа:мда, надутите турбо-дизели са просто едни приятно бързи ежедневки, но и друго се зачудих, защо не отидеш да я измериш на някой от 3-те дино - стенда в София, тия улични дръпки на настилка с лошо сцепление нямат никаква стойност откъм вадене на изводи.Примерно в Хеед има промоция за диното в края на всеки месец ли беше, за има - няма 60лв по спомени, мерни я и няма да се терзаеш в това време дали върви повече от стоковица или неВсичко е въпрос на приоритети и гледни точки
Почваш отново спора дизел-бензин ли ?! защото аз не виждам друг смисъл в поста ти..........
Italfan
Коментар
-
BO написа:ici написа:мда, надутите турбо-дизели са просто едни приятно бързи ежедневки, но и друго се зачудих, защо не отидеш да я измериш на някой от 3-те дино - стенда в София, тия улични дръпки на настилка с лошо сцепление нямат никаква стойност откъм вадене на изводи.Примерно в Хеед има промоция за диното в края на всеки месец ли беше, за има - няма 60лв по спомени, мерни я и няма да се терзаеш в това време дали върви повече от стоковица или неВсичко е въпрос на приоритети и гледни точки
няма начин при еднакво ниво на подготовка, разликата е точно един бинокъл във всички случайдизела няма обороти, оттам няма съответно конкурентната мощност срещу бензина, и свършената работа е въпросният бинокъл разлика
Сега никой да не се впряга, но си е точно така.Дизела си е просто една приятно бърза ежедневка
Коментар
-
ici написа:BO написа:ici написа:мда, надутите турбо-дизели са просто едни приятно бързи ежедневки, но и друго се зачудих, защо не отидеш да я измериш на някой от 3-те дино - стенда в София, тия улични дръпки на настилка с лошо сцепление нямат никаква стойност откъм вадене на изводи.Примерно в Хеед има промоция за диното в края на всеки месец ли беше, за има - няма 60лв по спомени, мерни я и няма да се терзаеш в това време дали върви повече от стоковица или неВсичко е въпрос на приоритети и гледни точки
няма начин при еднакво ниво на подготовка, разликата е точно един бинокъл във всички случайдизела няма обороти, оттам няма съответно конкурентната мощност срещу бензина, и свършената работа е въпросният бинокъл разлика
Сега никой да не се впряга, но си е точно така.Дизела си е просто една приятно бърза ежедневка
Вярно, има и бензинови мега подготвени бегачки с бая по-ниски резултати, но за това казах, че ако излезеш срещу понапудрен пущилник, точно ще се чудиш как няма обороти а върви и нищо не виждаш от саждите върху джама ти
п.п. Коя е най-вървящата италианка в момента за драг? Какви времена вади? Ти си по-в тези среди и може да споделиш, да видим дали най-големите фенове в БГ са смъкнали до монстерите пушилки
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ici написа:BO написа:ici написа:мда, надутите турбо-дизели са просто едни приятно бързи ежедневки, но и друго се зачудих, защо не отидеш да я измериш на някой от 3-те дино - стенда в София, тия улични дръпки на настилка с лошо сцепление нямат никаква стойност откъм вадене на изводи.Примерно в Хеед има промоция за диното в края на всеки месец ли беше, за има - няма 60лв по спомени, мерни я и няма да се терзаеш в това време дали върви повече от стоковица или неВсичко е въпрос на приоритети и гледни точки
Вярно, има и бензинови мега подготвени бегачки с бая по-ниски резултати, но за това казах, че ако излезеш срещу понапудрен пущилник, точно ще се чудиш как няма обороти а върви и нищо не виждаш от саждите върху джама ти
п.п. Коя е най-вървящата италианка в момента за драг? Какви времена вади? Ти си по-в тези среди и може да споделиш, да видим дали най-големите фенове в БГ са смъкнали до монстерите пушилки
Я стига хвърча и слез малко на земята.........Ето клип на сериозна италянка : http://www.youtube.com/watch?v=LLG7wHDBq64Покажи ми по-бърза печка в БГ
Italfan
Коментар
-
abart_ написа:Облъчен и заядлив на всичкото отгоре,нафта сектантЯ стига хвърча и слез малко на земята.........Ето клип на сериозна италянка : http://www.youtube.com/watch?v=LLG7wHDBq64Покажи ми по-бърза печка в БГ
Знам, че има и още по-мега вървящи бензинови и нитрометанови бегачки, ама вече отиваме в небесата...Тази Алфа ли е най-бързата?Колко й е времето на 400м?
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
BO написа:abart_ написа:Облъчен и заядлив на всичкото отгоре,нафта сектантЯ стига хвърча и слез малко на земята.........Ето клип на сериозна италянка : http://www.youtube.com/watch?v=LLG7wHDBq64Покажи ми по-бърза печка в БГ
Знам, че има и още по-мега вървящи бензинови и нитрометанови бегачки, ама вече отиваме в небесата...Тази Алфа ли е най-бързата?Колко й е времето на 400м?
Ама ти тръгна в небесата с"пушилници" стига си фантазира и им гледа клипчетата-говорим за реалността в БГ
Излез подай газ някой път,замери с някой и тогава коментирай...само с гледане на клипчета нестава
Italfan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар