Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Освен това съм предупреден да не разкривам пред никого тайната на тъмната страна
    То па една тайна Нали се сещаш, че няма как да дам някаква сума пари на някой и след това да не сравня оригиналният файл с преработеният

Коментар

Аз не съм давал пари - тя за това не върви....

Коментар

Jivko7777, понеже виждам четеш и тук, искам най-културно да те попитам три неща:-Какво точно съм оревал?-Какво точно знаеш ТИ за мен?-Какво точно знаеш ТИ за колата?Ама не ми обяснявай, какво бил казал сульо и пульо, искам да ми кажеш ТИ какво и как разбра, за мен и за колата?

Коментар

Kuku написа:
          Jivko7777, понеже виждам четеш и тук, искам най-културно да те попитам три неща:-Какво точно съм оревал?-Какво точно знаеш ТИ за мен?-Какво точно знаеш ТИ за колата?Ама не ми обяснявай, какво бил казал сульо и пульо, искам да ми кажеш ТИ какво и как разбра, за мен и за колата?
          Kuku,няма смисъл да се пренасяш идиотската дискусия от Алфа форума тук Въобще не се занимавай.Тия всичко знаят за колите.Виж ги само как се карат и плюят едни други.Кой е по-,по-,най-.Смешна история.По-скоро грозна.Пък и анкета направили.Да не показвам софтове от архива правени от "големите" тунери че като си ги видят и ще се откажат от професията си Мъка,мъка .... ПС:Добре че има хора с акъл и са заключили темата че беше станало мазало :P

Коментар

Закъснях малко, иначе щях да попитам там!Няколко пъти се спомена ФИАТ-форум и за това реших да попитам тук.А всъщност ще е най-добре да попитам на сухо...... т’ва.... на живо исках да кажа

Коментар

janyboy написа:
              Kuku написа:
              Kuku,няма смисъл да се пренасяш идиотската дискусия от Алфа форума тук Въобще не се занимавай.Тия всичко знаят за колите.Виж ги само как се карат и плюят едни други.Кой е по-,по-,най-.Смешна история.По-скоро грозна.Пък и анкета направили.Да не показвам софтове от архива правени от "големите" тунери че като си ги видят и ще се откажат от професията си Мъка,мъка .... ПС:Добре че има хора с акъл и са заключили темата че беше станало мазало :P
              Тва със софтовете от архива е жалката истина,ма кво да се прави,всеки се учи докато е жив.Даже някои софтове са коментирани във форуми,коиео великите мапери незнаят че съществуват.............................
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

Оооо, има брутални примери, да не кажа че на карта 8x8, "великио тюнер" се беше опитал да я направи 9x8.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Момчета, има неща, за които подробностите нямат никакво значение, а има други неща, за които подробностите са най-важното, та в тоя ред на мисли - защо мислите, че точно от софтуера на колата се стигна до загуба?

Коментар

Подробностите винаги имат значение Не се знае на какво се дължи загубата ти.Тогава при дадените условия си загубил,следващият път пък може да спечелиш и то с много.Кой знае Ако искаш може да направиш няколко лога като се оправи времето та да видим за какво става на въпрос.Логовете ще кажат доста,но все пак друго си е да се види самия софт Така ще гледаш през очите на този който го е правил

Коментар

Какво казваш да направя?

Коментар

Карай си колата, кефи и се и да не ти пука.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо, аз кола за каране си имам, брат - тая е за друго :D

Коментар

Е тогава иди да я пипнат как требе
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чакай да я счупя първо де.... здрава кола бара ли се?! :D

Коментар

Kuku написа:
                                Емо, аз кола за каране си имам, брат - тая е за друго :D
                                не се стърпях, ама ни риба - ни рак, ако си я взел за някакъв тип спорт де
                                sigpic
                                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                                475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube

Коментар

Working...
                                X