Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Jivko7777, понеже виждам четеш и тук, искам най-културно да те попитам три неща:-Какво точно съм оревал?-Какво точно знаеш ТИ за мен?-Какво точно знаеш ТИ за колата?Ама не ми обяснявай, какво бил казал сульо и пульо, искам да ми кажеш ТИ какво и как разбра, за мен и за колата?
Коментар
-
janyboy написа:Kuku написа:Jivko7777, понеже виждам четеш и тук, искам най-културно да те попитам три неща:-Какво точно съм оревал?-Какво точно знаеш ТИ за мен?-Какво точно знаеш ТИ за колата?Ама не ми обяснявай, какво бил казал сульо и пульо, искам да ми кажеш ТИ какво и как разбра, за мен и за колата?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Подробностите винаги имат значение Не се знае на какво се дължи загубата ти.Тогава при дадените условия си загубил,следващият път пък може да спечелиш и то с много.Кой знае Ако искаш може да направиш няколко лога като се оправи времето та да видим за какво става на въпрос.Логовете ще кажат доста,но все пак друго си е да се види самия софт Така ще гледаш през очите на този който го е правил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар