Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Libra 2.4JTD 10V 5-speed gearbox,4000 rpm,standard tyres 195/65/15,final drive 3.11 :1 - 39.12 - 66.53 - 108.54 - 152.85 - 194.5Alfa 166 2.4JTD 10V 6-speed gearbox,4000 rpm,standard tyres 205/55/16,final drive 3.73 :1 - 32.52 - 55.23 - 90.64 - 1275 - 161.66 - 202.1Вече разликите ще дойдат от това кой с какъв размер гуми кара Kuku,с какъв точно размер гуми си?Видях само че си казал че са 17-ки?

Коментар

като стана въпрос за скоростни кутии на моето браво скоростите са 5 х 40км/ч

Коментар

При мен гумите са такива каквито ги дава производителя, отговарят на всеки индекс. Километража е верен, засичал съм го с ГПС.

Коментар

Току-що пробвах - 3 скорост, 4000 оборота, 104км/ч.След час ще излена да пробвам и с GPS-а на телефона.Гумите са стандартен размер, с който излиза колата - 205/не-знам-колко/15 (после ще ги видя точно).17" са летните

Коментар

Язък, че си правя труда да следя тая тема, то целият раздел напълно умря. В началото имаше кличпета с гонки и беше интересно. След това намаляха (почти изчезнаха), но пък стана забавно. Сега вече е по-безинтересен и безсмислен от мач между Калиакра и Светкавица.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Може би не са направили клипче, защото е било тъмно или и аз незнам...Но ще е добре да има,за да плакнем очите през зимните дни То не, че сега е време за гонки ....
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Клипче няма, защото беше тъмно и реално нямаше кой да мръзне между мантинелите да снима Следващия път ще има, поне отвътре

Коментар

Кики, нямаш ли Галето да я изчетеш, да я видим, какво са я пипали ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:

Коментар

Кое му е смешното ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Кое му е смешното ?
                        Ми забавно ми е на мен.Що не може ли?

Коментар

Може, но може и да поясниш, за да не се чудя в мен ли е проблема.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

janyboy написа:
                            emzo написа:
                            Не знам колко трябва да върви 1.9 115+ но според мен на колегата си му върви колата за 1.9 115+Казах му го и там сега ще го повторя пак. На подобна алфа и слагат 1.9 140к.с. след това и слагат 2.4 140к.с. и човека след няколко обиколки на улиците казва "2.4 си е 2.4"

Коментар

Едно, че нямам с какво, а дори и да имам, не знам как и къде да чета Освен това съм предупреден да не разкривам пред никого тайната на тъмната страна

Коментар

emzo написа:
                                за да не се чудя в мен ли е проблема.
                                Ааа Ама кой е казал че има проблем Колегата си има нова кола,модната е,кефи го,бърза е,всичко е 6 :P Иска сверка човека да види реално колко върви колата - ми супер.Какво по-хубаво от това :PКъде ги виждате тия проблеми,не знам

Коментар

Working...
                                X