Кики, дръпни се с някоя друга 2,4, сигурен съм че резултата ще е същия (дано да бъркам). Колата ти в момента както рабирам, не е много по-различна от просто мапната кола от гледна точка на ускорение.90% съм сигурен защо ти лъже борда компа. Не е проблема в карането ти съм сигурен, няма какво толкова да му се свиква на дизела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
abart_ написа:Всичко е много хубаво,но защо не си я чипосал? Тъй и тъй си пращал ЕКУ-то да му баятНали падал разхода след ремап,а гледам че си поработил в тая посока
Коментар
-
6-те скорости нямат почти никакво предимство за ускорението, по спомен първите 5 са почти еднакво дълги. Вала би трябвало да вкара малко повече въздух, ама като каза кой ти е правил рамапа ... То като не можеш да пуснеш повече нафта, полза от допълнителния въздух на вала няма никаква.Кики, не приемай думите ми като заяждане или опит за обида. Познавам те от няколко срещи и знам че си пич и съм много далече от такава мисъл, просто гледам реално на нещата, а виждам че и ти не се самозаблуждаваш.
Коментар
-
Kuku написа:Иванко, то аз за 10 дни имам 1000км. на кеф, ама от снощи нещо ми се развали настроениетоPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Не, аз не се обиждам, просто съм изненадан от резултата и търся причината.... или търся теле под вола :DПак искам да повторя, че странното за мен не е толкова загубата (не ме е страх да губя) от една или друга кола, а разликата във вървенето между моята кола и подобни, които УЖ трябва да са по-бързи, докато по-бавните коли ме побеждават Ако падам от заводска Либра 2.4 140к.с., защо отвявам с лекота заводско 320d 150к.с. ?На мен определено ми харесва тая кола как върви и не случайно споделих за светофарните гонки, защото си мисля, че не е самовнушение....
Коментар
-
Аз туко що се порових в нета да потърся дино графика на стокова 2.4 140к.с. така и не намерих, но намерих друга интересна информация. Диното на което ти е правена алфата не може да покаже нищо повече от това какво е било преди и след мапа. Един вид на това дино можеш само да рабереш дали си дал + или -. Конете, нютуните..... които показва на лист хартия, на пътя не значат нищо.
Коментар
-
vsd написа:6-те скорости нямат почти никакво предимство за ускорението, по спомен първите 5 са почти еднакво дълги. Вала би трябвало да вкара малко повече въздух, ама като каза кой ти е правил рамапа ... То като не можеш да пуснеш повече нафта, полза от допълнителния въздух на вала няма никаква.Кики, не приемай думите ми като заяждане или опит за обида. Познавам те от няколко срещи и знам че си пич и съм много далече от такава мисъл, просто гледам реално на нещата, а виждам че и ти не се самозаблуждаваш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Затова пиша по спомен, поне това помня за скоростите на 1,9 16v, ти ще кажеш да ли са различни или не.Това е за оригиналната скоростна и тази на 16v. Ако на 166 не е коренно различна, в което не се съмнявам, виждаш, че разликите на са големи и общо взето е същата работата за гонка до 150. Забелязъл съм също че на алфа 156 2,4 150 коня, скоростите са по-дълги от на 1,9 105, но нямам точни цифри.Като цяло едва ли скоростите са причина да върви повече или по-малко от либрата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар