djaklamata, с която кола прецениш, с нея се пускаме - аз съм отворен към предложения, стига да не изтипосаш ’Bravo 20VT’ :DВзимай Коста и пристигайте утре!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:djaklamata, с която кола прецениш, с нея се пускаме - аз съм отворен към предложения, стига да не изтипосаш ’Bravo 20VT’ :DВзимай Коста и пристигайте утре!
Коментар
-
Е, тя колата реално не се опъва много на ’S3’, просто идва един момент в който го държа на три коли разстояние след 3-та, но старта определено е негов.Днес направихме два-три опита с колегите - срещу ’159 2.4’, еди-колко-си конски сили след еди-какъв-си ремап падам огорчен и силно засрамен от летящ старт на 2-ра с 60км/ч.Колегата chaveto ми взима старта от място, после на 3-та го настигам и на 4-та го задминавам леко с една муцуна (освен ако не е върнал газта), но като цяло стигнахме до извода, че при мокър асфалт е безсмислено да правим подобни експерименти.Аз си признавам, че очаквах повече от колата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Поне на приказки 157к.с. на главините май би трябвало да вървят повече След като си тръгнахме, направих един старт на ’Сеат Кордоба ТДИ’ и направо го изядох на 3-та, но за съжаление нямах възможност да попитам шофера точно с какъв двигател е Като изсъхне асфалта пак ще тестваме, ако до тогава не съм я строшил тая кръж
Коментар
-
Тук има два варианта.Или Чавето не е дошъл стоков, или графиката от диното не е от твоята кола А това, че го "взимаш" на трета скорост е единствено от скоростната кутия.Предполагам е от 166-ца, където скоростите вървят с половин скорост назад. Или демек ако не се забавяш с превключването имаш в това доста предимство.Или ако Чавето е стоков, то и твоята идва с мап колкото и всички други стокови 115-ки. За сверка в мап-а ако имаш път към Стара Загора може да се обадиш на Емзо да те пробва с неговото мапвано Стило, което е пак 115кс и да се изненадаш пак.п.п. Кой е със 159-ката?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Е, аз няма как да знам със 100% сигурност нито единия от двата варианта Да, от ’166’ е скоростната кутия и реално chaveto го настигам/задминавам по-скоро на 4-та (пак казвам, АКО не е върнал газта).Определено изненади за мен има, но реално докато буксувам/е на 2-ра и 3-та няма много смисъл от проверки....За мен е странно по-скоро друго - без да са организирани гонките, с непознати хора по светофарите, нещата изглеждат много по-различно, а очевидно не е като да не си дават зор и те Разбирам веднъж да ми се е сторило, че се състезаваме, втори път да ми се е сторило, че се състезавам, ама три-четири светофара с една и съща кола - сигурно сме се състезавали поне веднъж наистина П.П.Така и не разбрах
Коментар
-
Казах Ви, студено и хлъзгаво е. И освен някой да хвърли съединител друго не може да се случи.В интерес на истината минах от там към 19.30ч на път за Младост но нямаш как да спра и да Ви чакам. Ама друг път ще обяснявам. Нека малко да са стопли и пак ще замеримКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар