Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Орлине, едва ли ще успея да те натупам, защото хлъзгавото за теб е хлъзгаво и за всички останали ...... но все пак ти си преценявашс коя кола ще дойдеш!Аз също смятам, че през деня ще е по-добре, заради температурите, но пък наистина събота си е доста натоварено движението, а и нека не забравяме евентуалното участие на ограните на реда Ако прогнозата е вярна и наистина температурата е около/над нулата, то може и след 20ч. да се съберем.В колкото и да се събираме, аз предлагам направо среща на ’202’ в ’ОМВ’.Там е по по-широко, по-хубав е асфалта, има светофари за стартиране и т.н....

Коментар

kosta написа:
      Kuku написа:
      Може на ’202’ при ТЕЦ-а Всеки желаещ е добре дошъл ДА УЧАСТВА
      ела ме вземи преди гонката..., ще го играя семкаджия
      коста и аз мога да те зема се пак живеем в един блок

Коментар

djaklamata написа:
        kosta написа:
        Kuku написа:
        ти да не си комшията от ет. 5 ? Кики, стилото, което иска да се дърпа е онова дето видя онази вечер пред блока, като пихме ракиите!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          djaklamata написа:
          kosta написа:
          Kuku написа:
          ти да не си комшията от ет. 5 ? Кики, стилото, което иска да се дърпа е онова дето видя онази вечер пред блока, като пихме ракиите!
          ахам тамън аз съм комши

Коментар

Kuku написа:
            Орлине, едва ли ще успея да те натупам, защото хлъзгавото за теб е хлъзгаво и за всички останали ...... но все пак ти си преценявашс коя кола ще дойдеш!Аз също смятам, че през деня ще е по-добре, заради температурите, но пък наистина събота си е доста натоварено движението, а и нека не забравяме евентуалното участие на ограните на реда Ако прогнозата е вярна и наистина температурата е около/над нулата, то може и след 20ч. да се съберем.В колкото и да се събираме, аз предлагам направо среща на ’202’ в ’ОМВ’.Там е по по-широко, по-хубав е асфалта, има светофари за стартиране и т.н....
            ако искаш да ме тупаш да идвам с алфата тя повече от 4000 оборота не вдига
            Power Under Pressure

Коментар

Не, не искам никого да натупвам - искам да проверя в действителност, какво се случва.От Пунтото като седна в двойно по-мощна кола имам чувството, че правя вертикално излитане, ама всъщност не е точно така.... погледнато отстрани

Коментар

Kuku написа:
                Не, не искам никого да натупвам - искам да проверя в действителност, какво се случва.
                Не знам дали е добра идея да си мъчиш колата в тия студове, другото, по мое скромно мнение 147 1.9 няма добър старт поради късата 1 скорост, или поне аз така я усещам, не съм я зорил, де. Интересно как е при стило със същия двигател, дали изтегля яко на 1-ва. Втората на 147 вече е страшна, оттам нататък почва озверяването, но въпроса е докъде ще ти се измъкнат на 1-ва. Ако ше въртят гумите на място няма да е с много Пък не се похвали никакъв в алфата за това какво си взел.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Похвалих се, похвалих се.... и тук, и там се похвалих.Аз така или иначе я мъча, защото вечер си се возя доволно из града - два старта повече или по-малко....

Коментар

Я кажи, какво има правено по колата
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ляво външно каре :P

Коментар

Хаха, доооообре.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Глава, вал, чип, 6 скорости, пружини, дискове.... няма ЕГР и катализатор

Коментар

Още като пусна темата, мислех да пусна линк към темата с дядо мраз, ама изненада викам .
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Kuku написа:
                              Глава, вал, чип, 6 скорости, пружини, дискове.... няма ЕГР и катализатор
                              е скрита лимонка си ми ти къде ще заставаме един до друг с олекотен спортен вал пилена глава и чип аз съм сток даваи ще ти искарвам бравото тогава няма смисъл суъс стилото според мен 6-те скорости само ти пречат и то много за старта скоростите са много куси

Коментар

Като при Помпе Дюзе Гоуф - направо от 2ра :D
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X