Колеги, понеже не съм привърженик на празни приказки, графики, мислене и пушене до колата, смятам за най-правилно да разбера, колко върви тая кочина очи в очи с друга кола. За предпочитане италианска, но и да не е пак става.До тук съм си правил подобни експерименти с абсолютно заводски ’C200 Sportcoupe Compressor’, ’320d’, ’530d’.... ама издишат.Преди два дни се гоних продължително време с ’Audi S3’ и го поизпотих стабилно. ДА, отдалечава се, но реално на дистанция около 500-600м. ми прави към три коли разлика, според зависи. Взима ми старта, защото няма боксуване, няма нищо и реално разликата се получава докато включа 3-та - след това го държа сравнително добре.Сега, понеже знам какво ще последва - ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕ МИ СЕ СЛУШАТ!!!Колата ми е много правена - бежов кожен салон, Босе МР3, бутони по волана, подлакътник, субвуфър, NightBraker крушки, зимни гуми 2004г., спортни педали, червен антифриз, махнат е пластмасовия капак на двигателя (за гонката ще го монтирам)..... който има желание да пише тук в темата или на ЛС.Живея в София, в ж.к.Надежда, но реално мога да дойда до всяка точка на града, ако не ми замръзне нафтата.Семки не обичам, още по-малко обичам семкаджии....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Да направим сверка?! ’147 1.9 JTD’
Kuku написа:Колата ми е много правена - бежов кожен салон, Босе МР3, бутони по волана, подлакътник, субвуфър, NightBraker крушки, зимни гуми 2004г., спортни педали, червен антифриз, махнат е пластмасовия капак на двигателя (за гонката ще го монтирам).....FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
-
С удоволсвие бих направил една две дръпки с теб, но нека малко да се стопли, не е за такива работи в момента.Моето Браво - Фифи, и то тунинговано с рикаро салон, бЕл километраж, и спортна газова уредба.Наистина с удоволствие бих се пробвал с алфата, все ми е тая къв е резултата важно е да си направим кефа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Kuku написа:ХАбсолютно Аз не се страхувам да загубя Който, с каквато кола пожелае - аз съм навит.... стига да не е някой драгаджия 300 коня :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Няма конкретна дисциплина - може да пробваме старт от място, летящ старт, на 326,10м., на 798,54м., ала-бала.... Заставаме на чертата и даваме газ - оно че си покаже.Не мисля, че гонки от рода Надежда-Младост-Надежда са особено подходящи при такива атмосферни условия - само за каране направо говоря.Ама да ти кажа, ПО принцип с теб предпочитам да НЕ правя сверки, да не се окаже, че ми е спрял часовника :D :D :D
Коментар
-
Може ли аз, тогава. Имам нови гуми за мъгла и ще си купя нов акумулатор някой ден? П.П. теб най-малко те очаквах в този разделAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Kuku написа:Човек без работа.... докато не я счупя, няма да мирясамAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Re: Да направим сверка?! ’147 1.9 JTD’
bgaf написа:Kuku написа:Колата ми е много правена - бежов кожен салон, Босе МР3, бутони по волана, подлакътник, субвуфър, NightBraker крушки, зимни гуми 2004г., спортни педали, червен антифриз, махнат е пластмасовия капак на двигателя (за гонката ще го монтирам).....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар