От Благоевград съм си в Еленово живея нека само времето да позволява иначе ние си се събираме дето си ходим на термнила почти всяка вечер .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са шансовете Corolla 1.4 D-4D vs Brava 1.6 16V
Collapse
X
-
chaveto написа:Аз до Благоевград за една сверка няма да ходя, не съм спал толкова на течение :DКолега Станев внимавай да не изложиш отбора.Kuku написа:Поне ела с мен за кураж (компания) :DНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
CoolMan написа:Колега bravas какъв чип си сложил и какви пари? Защото,гледам,че 1,6 маторя повече от десеттина коне не вдига от чип,а твоята брава като гледам видеото е поне 20-30+ кончета!Или греша лошо?"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
nsn написа:16.5 на сливен като мапа не е от агресивните тоес може още малко"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
мДаа,аз отдавна си мечтая за 2 20 Т,ама тая криза ми е...а мамата.Но като се замисля,ако приказваш верно 1000-1500...влизам у масрав,после си плащам. По добре ще ми е отколкото да исплащам няккъв телевизор,дето даже не ме кефи да гледам ТВ. Само дето по тези лъскави маркетчета нема 2 20 на лизинг,ама че го мислим...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар