Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са шансовете Corolla 1.4 D-4D vs Brava 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

djaklamata написа:
    bravas написа:
    От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)
    някои да е казал че JTD са бегачки но 1.6 браво с 1.9 JTD браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 JTD невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.
    Спора е излишен живи и здрави ако имаш някога път към Благоевград драсни едно лично да направим старт с ДЖТД-то аз само с 1 съм се пускал и го бия доста поне 3-4 коли 1.6 не е нищо особено в заводски вид никъде не съм казал че бие половината коли имам и една дръпка с 2.4 джтд само че алфа 156 и нея я тупнах
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

bravas написа:
      имам и една дръпка с 2.4 джтд само че алфа 156 и нея я тупнах
      И като се събуди с двата пръста в контакта и г..а ти светка Колко мъка има в този форум

Коментар

chaveto написа:
        bravas написа:
        имам и една дръпка с 2.4 джтд само че алфа 156 и нея я тупнах
        И като се събуди с двата пръста в контакта и г..а ти светка Колко мъка има в този форум
        Кога ли такива идиоти като теб ще спрат да пишат във форумите не знам , ако се мислиш за много бърз ела и покажи зад компа всеки е силен ама после навеждате глави 1-во не си присъствал за да коментираш 2- не знаеш изобщо каква е колата и дали има доработки по нея за да даваш такива прибързани и категорични коментари и 3-то заповядай и докажи че не съм прав ако колата ти е извън класа на брава 1.6 имам предвид по силен имам и още една кола така че заповядай и после пиши коментари да видим какво ще пишеш ще направим и клип да си по спокоен че няма да има лъжа.

Коментар

1-во съвсем случайно имам под ръка Мареа 1.6 16клапана в перфектно състояние...... и много добре и знам възможностите.2-ро съвсем случайно имам и 2.4 140к.с. също в перфектно състояние и много добре знам коя от двете колко може.3-то следващата тема след тази ако я прочетеш ще разбереш дали съм само зад компа. Не съм такъв който ходи по такива мероприятия. но когато е за сверка..... ако съм свободен не отказвам 4-то той "класа на 1.6" според такива като теб е много голям 5-то хвани да си завиваш краката като спиш, много филми сънуваш.

Коментар

chaveto написа:
            1-во съвсем случайно имам под ръка Мареа 1.6 16клапана в перфектно състояние...... и много добре и знам възможностите.2-ро съвсем случайно имам и 2.4 140к.с. също в перфектно състояние и много добре знам коя от двете колко може.3-то следващата тема след тази ако я прочетеш ще разбереш дали съм само зад компа. Не съм такъв който ходи по такива мероприятия. но когато е за сверка..... ако съм свободен не отказвам 4-то той "класа на 1.6" според такива като теб е много голям 5-то хвани да си завиваш краката като спиш, много филми сънуваш.
            Нямам предвид клас 1.6 а кола която да е заводски близка до брава 1.6 чети по внимателно , щом не отказваш заповядай и да решим спора на пътя на не пред компа не прави излишни коментари а се завивай ти мене има кой да ме завива имай в предвид че не сам пубертет пък тая мареа бъди сигурен че няма нищо общо с моята кола щом е в заводски вид.

Коментар

bravas написа:
              djaklamata написа:
              bravas написа:
              От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)
              някои да е казал че ЙТД са бегачки но 1.6 браво с 1.9 ЙТД браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 ЙТД невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.
              Спора е излишен живи и здрави ако имаш някога път към Благоевград драсни едно лично да направим старт с ДЖТД-то аз само с 1 съм се пускал и го бия доста поне 3-4 коли 1.6 не е нищо особено в заводски вид никъде не съм казал че бие половината коли имам и една дръпка с 2.4 джтд само че алфа 156 и нея я тупнах
              кога 1.6 ще бие 1.9 jtd и то заводско с 3 4 коли ти ме хвърли в джаза... хора съвремените дизелоби двигатели неса миналите които казвате че са ПЕЧКА трака шуми и пуши. имам и браво 1.9 jtd и фиат стило 1.9 jtd такаче които иска да излиза с МОЩНОТО 1.6 или кола близка както казаваш `bravas` до 1.6 срещу черния дим JTD.

Коментар

ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Казвайте, кога и къде?!Сhave, разчитам да ме осведомиш, ако ше се взривявате :D

Коментар

Много ме кефи да чета ей такива спорове kosta това пежо с големия мотор ли е, 110 коня ли ?
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

djaklamata написа:
                      bravas написа:
                      djaklamata написа:
                      bravas написа:
                      някои да е казал че ЙТД са бегачки но 1.6 браво с 1.9 ЙТД браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 ЙТД невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.
                      кога 1.6 ще бие 1.9 jtd и то заводско с 3 4 коли ти ме хвърли в джаза... хора съвремените дизелоби двигатели неса миналите които казвате че са ПЕЧКА трака шуми и пуши. имам и браво 1.9 jtd и фиат стило 1.9 jtd такаче които иска да излиза с МОЩНОТО 1.6 или кола близка както казаваш `bravas` до 1.6 срещу черния дим JTD.
                      Някъде да съм писал че колата е заводска !!! ето клип но но е отдавна нов не сам правил но колата е малко по добре сега от колкото на клипа пък прецени дали мога да бия зъавдско джетеде с 3,4 колиhttp://vbox7.com/play:16daf9c5

Коментар

bravas написа:
                        Някъде да съм писал че колата е заводска !!! ето клип но но е отдавна нов не сам правил но колата е малко по добре сега от колкото на клипа пък прецени дали мога да бия зъавдско джетеде с 3,4 колиhttp://vbox7.com/play:16daf9c5
                        Опа, тая тема съм я проспал Колега bravas, аз съм с 2.4 jtd леко моднато и съм от Благоевград, можем да направим една сверка. Това което виждам от клипа изглежда бая повече от 1.6... въпреки, че както се вижда от заключената тема нямам никакъв шанс срещу 1.6 и ще бъде интересно да направим някой друг старт. Пък и нещо на Сапарева баня на Алфа драг дея не можахме да се засечем, тъкмо ще се запознаем. Ако искаш драсни едно Л.С. да се разберем нещо!Моята е горе-долу нещо такова: http://vbox7.com/play:69cc21a239
                        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
                          bravas написа:
                          Опа, тая тема съм я проспал Колега bravas, аз съм с 2.4 jtd леко моднато и съм от Благоевград, можем да направим една сверка. Това което виждам от клипа изглежда бая повече от 1.6... въпреки, че както се вижда от заключената тема нямам никакъв шанс срещу 1.6 и ще бъде интересно да направим някой друг старт. Пък и нещо на Сапарева баня на Алфа драг дея не можахме да се засечем, тъкмо ще се запознаем. Ако искаш драсни едно Л.С. да се разберем нещо!Моята е горе-долу нещо такова: http://vbox7.com/play:69cc21a239
                          Няма грижи нека само времето да позволи но доколкото виждам твоята е ремапната няма да мога да те бия ремапното джтеде ще ме отвее карал сам 2.4 с ремап и върви повече от моята но за спорта ще се пуснем кой ти е казал че нямаш никакав шанс с твоета кола срещу 1,6 без грижи ще го биеш и в заводски вид ако не е правено нещо бравото. Доколкото си спомням тогава даде някаква ниска 16-ка на Дупница или греша.Поздрави.

Коментар

Да дойда и аз - ей го къде е Благоевград

Коментар

Заповядай колкото повече толкова по весело :D

Коментар

bravas написа:
                                Няма грижи нека само времето да позволи но доколкото виждам твоята е ремапната няма да мога да те бия ремапното джтеде ще ме отвее карал сам 2.4 с ремап и върви повече от моята но за спорта ще се пуснем кой ти е казал че нямаш никакав шанс с твоета кола срещу 1,6 без грижи ще го биеш и в заводски вид ако не е правено нещо бравото. Доколкото си спомням тогава даде някаква ниска 16-ка на Дупница или греша.Поздрави.
                                Това за 1.6 е като майтап... нали битуват разни митове и легенди та затова. Иначе Либрата на Сапарева Баня беше на Пруфа, аз тогава още бях с 1.9-ката. Иначе ако си от Благоевград може да се видим, въпреки че сега съм на тема БМВ и дрифтчета...
                                Kuku написа:
                                Да дойда и аз - ей го къде е Благоевград
                                Винаги добре дошъл
                                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Working...
                                X