djaklamata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са шансовете Corolla 1.4 D-4D vs Brava 1.6 16V
Collapse
X
-
"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
-
chaveto написа:bravas написа:имам и една дръпка с 2.4 джтд само че алфа 156 и нея я тупнах"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
1-во съвсем случайно имам под ръка Мареа 1.6 16клапана в перфектно състояние...... и много добре и знам възможностите.2-ро съвсем случайно имам и 2.4 140к.с. също в перфектно състояние и много добре знам коя от двете колко може.3-то следващата тема след тази ако я прочетеш ще разбереш дали съм само зад компа. Не съм такъв който ходи по такива мероприятия. но когато е за сверка..... ако съм свободен не отказвам 4-то той "класа на 1.6" според такива като теб е много голям 5-то хвани да си завиваш краката като спиш, много филми сънуваш.
Коментар
-
chaveto написа:1-во съвсем случайно имам под ръка Мареа 1.6 16клапана в перфектно състояние...... и много добре и знам възможностите.2-ро съвсем случайно имам и 2.4 140к.с. също в перфектно състояние и много добре знам коя от двете колко може.3-то следващата тема след тази ако я прочетеш ще разбереш дали съм само зад компа. Не съм такъв който ходи по такива мероприятия. но когато е за сверка..... ако съм свободен не отказвам 4-то той "класа на 1.6" според такива като теб е много голям 5-то хвани да си завиваш краката като спиш, много филми сънуваш."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:djaklamata написа:bravas написа:От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)
Коментар
-
djaklamata написа:bravas написа:djaklamata написа:bravas написа:От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Някъде да съм писал че колата е заводска !!! ето клип но но е отдавна нов не сам правил но колата е малко по добре сега от колкото на клипа пък прецени дали мога да бия зъавдско джетеде с 3,4 колиhttp://vbox7.com/play:16daf9c5Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:bravas написа:Някъде да съм писал че колата е заводска !!! ето клип но но е отдавна нов не сам правил но колата е малко по добре сега от колкото на клипа пък прецени дали мога да бия зъавдско джетеде с 3,4 колиhttp://vbox7.com/play:16daf9c5"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Няма грижи нека само времето да позволи но доколкото виждам твоята е ремапната няма да мога да те бия ремапното джтеде ще ме отвее карал сам 2.4 с ремап и върви повече от моята но за спорта ще се пуснем кой ти е казал че нямаш никакав шанс с твоета кола срещу 1,6 без грижи ще го биеш и в заводски вид ако не е правено нещо бравото. Доколкото си спомням тогава даде някаква ниска 16-ка на Дупница или греша.Поздрави.Kuku написа:Да дойда и аз - ей го къде е БлагоевградНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар