Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са шансовете Corolla 1.4 D-4D vs Brava 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

marto_gp написа:
    А как се разбира дали едно Браво е иноишес?
    Ами,то колегата го е написъл:
    S_BANKOV написа:
    Нормално Браво 1.6 вдига примерно не повече от 180км./ч с голем зор, но виж иноишес това е друга работа, там нещата отиват на над 215+ км/ч.
    Мойто "Браво" вдига повече от 180 : Yes,yes,yeeees! Даже един път вдигнах 220 , но мисля че можеше да развие поне още 15-20, но пътя беше много лош и ме хвана шубето.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

BUMAR написа:
      не се ли сещаш че те базикат бе на твоето пише 1.6на другото -uno.sei
      Не се сещам, затова питам. Питам защото не съм засичал такъв модел.

Коментар

VooDoo написа:
        marto_gp написа:
        А как се разбира дали едно Браво е иноишес?
        Ами,то колегата го е написъл:
        S_BANKOV написа:
        Нормално Браво 1.6 вдига примерно не повече от 180км./ч с голем зор, но виж иноишес това е друга работа, там нещата отиват на над 215+ км/ч.
        Мойто "Браво" вдига повече от 180 : Yes,yes,yeeees! Даже един път вдигнах 220 , но мисля че можеше да развие поне още 15-20, но пътя беше много лош и ме хвана шубето.
        Ма "220" градуса на охладителната течност ли "вдигна"
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

може и за спирачната течност да говори щом можела и още сигурно е свършило изнанадолното и е пуснал спирачките
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

RASTIL написа:
            VooDoo написа:
            Минимум!
            nsn написа:
            може и за спирачната течност да говори щом можела и още сигурно е свършило изнанадолното и е пуснал спирачките
            А JTD-тата ги отвявам , като куцо пиле домат.
            SEAT Leon Cupra 300

Коментар

време е да се събудиш че цяла нощ кошмари си сънувал ми се струва
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Това е реалността иноишес си е иноишес, и нека не забравяме че иноишес е скъсало шортите на коли като:- Ланча Делта интегрле Ево 1- 2/16 - Купе 20V Turbo- Мазерати БиТурбо - 2.5 бензин- Пернишки голф с -90 % тунинг.- Алфа от ония с трилитровия двигател и трансаксиалните скорости.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И тук се за формя поредната дискусия бензин срещу дизел
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Това е реалността иноишес си е иноишес, и нека не забравяме че иноишес е скъсало шортите на коли като:- Ланча Делта интегрле Ево 1- 2/16 - Купе 20V Turbo- Мазерати БиТурбо - 2.5 бензин- Пернишки голф с -90 % тунинг.- Алфа от ония с трилитровия двигател и трансаксиалните скорости.
                    Гледам, че списъка е много кратък- пропуснал си Ferrari GTO,McLaren F1,Koenigsegg XXCR .....Вероятно още не можеш да си простиш , че не си взе "ено и шес" Edit: Ако искаш мога да ти продам моето "ено и шес", но има впредвид ,че само джaнтите му струват колкото твоята кола. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Еми да ти кажа на мен не ми стиска да карам иноишес, за това си карам Фифи.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

VooDoo написа:
                        RASTIL написа:
                        VooDoo написа:
                        Минимум!
                        nsn написа:
                        А ЙТД-тата ги отвявам , като куцо пиле домат.
                        колега кои JTD-та пунто 80 ps ли ?

Коментар

От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)
                          "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

bravas написа:
                            От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)
                            някои да е казал че JTD са бегачки но 1.6 браво с 1.9 JTD браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 JTD невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.

Коментар

djaklamata написа:
                              bravas написа:
                              някои да е казал че жтд са бегачки но 1.6 браво с 1.9 жтд браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 жтд невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.
                              и колега секи по заинтересован както каза ти, знае че жтд е команреал е наи съвремениа двигател, които е създаден и пуснат от производтство от италиа по точно ФИАТ. пежо непоиска да купи проекта и създаде техен си помпа диуза. и след 2-4 години немога да си спомня точно го спират от произвотдство и и купуват проекта команреал и всички съвременни коли е с този джигател които е наи надеждният в момента. и доколкото вървят неса БЕГАЧКИ но вървят много много прилично.

Коментар

като, колегата над мен подхвана темата за пежо, мога да ви покажа 206-ца 1.6 HDI, колко не е бегачка П.П. трябва само да питам жената дали ще ми я даде
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X