djaklamata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са шансовете Corolla 1.4 D-4D vs Brava 1.6 16V
Collapse
X
-
"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
-
chaveto написа:bravas написа:имам и една дръпка с 2.4 джтд само че алфа 156 и нея я тупнахКолко мъка има в този форум
Коментар
-
1-во съвсем случайно имам под ръка Мареа 1.6 16клапана в перфектно състояние...... и много добре и знам възможностите.2-ро съвсем случайно имам и 2.4 140к.с. също в перфектно състояние и много добре знам коя от двете колко може.3-то следващата тема след тази ако я прочетеш ще разбереш дали съм само зад компа. Не съм такъв който ходи по такива мероприятия. но когато е за сверка..... ако съм свободен не отказвам4-то той "класа на 1.6" според такива като теб е много голям
5-то хвани да си завиваш краката като спиш, много филми сънуваш.
Коментар
-
chaveto написа:1-во съвсем случайно имам под ръка Мареа 1.6 16клапана в перфектно състояние...... и много добре и знам възможностите.2-ро съвсем случайно имам и 2.4 140к.с. също в перфектно състояние и много добре знам коя от двете колко може.3-то следващата тема след тази ако я прочетеш ще разбереш дали съм само зад компа. Не съм такъв който ходи по такива мероприятия. но когато е за сверка..... ако съм свободен не отказвам4-то той "класа на 1.6" според такива като теб е много голям
5-то хвани да си завиваш краката като спиш, много филми сънуваш.
Коментар
-
bravas написа:djaklamata написа:bravas написа:От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)но 1.6 браво с 1.9 ЙТД браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 ЙТД невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.
Коментар
-
djaklamata написа:bravas написа:djaklamata написа:bravas написа:От кола до кола има много разлика , колкото до мах скорост с мойта брава сам вдигал 200 по показание на километража , не се учудвайте ако някоки с 1.6 браво е бил толкова пополярното JTD всеки малко по заинтересован знае че JTD не е бегачка ( не че и 1.6 е нещо усобенно)но 1.6 браво с 1.9 ЙТД браво, лично съм пробвал 3 4 такива 1.6, срещу 1.9 ЙТД невърви колкото секи 2-ри казва в тоя форум. приложете факти а не само на думи. по думи според Вас 1.6 103 пс бие половината коли.
Коментар
-
bravas написа:Някъде да съм писал че колата е заводска !!! ето клип но но е отдавна нов не сам правил но колата е малко по добре сега от колкото на клипа пък прецени дали мога да бия зъавдско джетеде с 3,4 колиhttp://vbox7.com/play:16daf9c5Колега bravas, аз съм с 2.4 jtd леко моднато и съм от Благоевград, можем да направим една сверка. Това което виждам от клипа изглежда бая повече от 1.6... въпреки, че както се вижда от заключената тема нямам никакъв шанс срещу 1.6 и ще бъде интересно да направим някой друг старт. Пък и нещо на Сапарева баня на Алфа драг дея не можахме да се засечем, тъкмо ще се запознаем. Ако искаш драсни едно Л.С. да се разберем нещо!Моята е горе-долу нещо такова: http://vbox7.com/play:69cc21a239
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:bravas написа:Някъде да съм писал че колата е заводска !!! ето клип но но е отдавна нов не сам правил но колата е малко по добре сега от колкото на клипа пък прецени дали мога да бия зъавдско джетеде с 3,4 колиhttp://vbox7.com/play:16daf9c5Колега bravas, аз съм с 2.4 jtd леко моднато и съм от Благоевград, можем да направим една сверка. Това което виждам от клипа изглежда бая повече от 1.6... въпреки, че както се вижда от заключената тема нямам никакъв шанс срещу 1.6 и ще бъде интересно да направим някой друг старт. Пък и нещо на Сапарева баня на Алфа драг дея не можахме да се засечем, тъкмо ще се запознаем. Ако искаш драсни едно Л.С. да се разберем нещо!Моята е горе-долу нещо такова: http://vbox7.com/play:69cc21a239
Коментар
-
bravas написа:Няма грижи нека само времето да позволи но доколкото виждам твоята е ремапната няма да мога да те бия ремапното джтеде ще ме отвее карал сам 2.4 с ремап и върви повече от моята но за спорта ще се пуснем кой ти е казал че нямаш никакав шанс с твоета кола срещу 1,6 без грижи ще го биеш и в заводски вид ако не е правено нещо бравото. Доколкото си спомням тогава даде някаква ниска 16-ка на Дупница или греша.Поздрави.Kuku написа:Да дойда и аз - ей го къде е БлагоевградНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар