Всичко си е сток. Королата е 2007, върви прилично, мойта също пълни за норматив оборотите. Малко кофти, че плочката леко ограничава въздуха.Да кажем на около 500м от старт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са шансовете Corolla 1.4 D-4D vs Brava 1.6 16V
Collapse
X
-
Нищо им няма на условията, но колегата се дърпа сега. Имаме магистрала със светофар преди нея - перфектни условия за 500м от старт даже няма да сме в нарушение. Почна да увърта, че искал в планински условия(също налични тук), но там нещата са други - много завои, други коли на пътя, темературата сега не е за такива условия... Имам чувството, че не иска да се изложи, защото много си хвали колата, макар да я накъса от ремонти, включително и турбото ремонтира наскоро.
Коментар
-
Колеги, карал съм такъв Аурис с 1.4 дизел, който е малко по-малък от Корола...Жив мъртвец е с тоя двигател...90 коня, ама реално никак не ги усещаш...За мен изобщо не може да се опре на Брава...Особено пък на старт и за 500 метра...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
Емо защо се смееш, Нормално Браво 1.6 вдига примерно не повече от 180км./ч с голем зор, но виж иноишес това е друга работа, там нещата отиват на над 215+ км/ч.Примери няма да ти давам поне 20 човека от форума могат да ме подкрепят.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар