иноишес форИевър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.9 JTD vs фиат браво 1.6
Collapse
X
-
един приятел удари прекъсвача на браво 1.6 16 на напълно студена кола и скъса агренажа.1 седмица в боха основен ремонт,и като излезна от боха искаше да се дръпнем каза че много вървяло бравото 1.6. и една вечер се пуснахме на рожен аз със моито браво 1.9 жтд. старта го зимам до втора на трета ме задминава и до 4-та до 140 - 150 км ми прави 3 коли разлика.
Коментар
-
Темата е обречена, иноишес естествено .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.
Коментар
-
djaklamata написа:uBaHoBB написа:Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
uBaHoBB написа:Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.
Коментар
-
chaveto написа:uBaHoBB написа:Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.
Коментар
-
ivailo rachev написа:uBaHoBB написа:Момчета престанете с ваште глупости за 1.6!!!Аз съм човек, който знае реалните възможности на колата си и не преувеличава!Мога да ви направя списък с победите и загубите си!Правя макс спийд 210 на 6000+ оборота.Който нещо не вярва, идва и му показвам.Айде ако има смелчаги с JTD да заповядат.Със съединител за смяна съм, но нищо пак бих се пуснал.От Павликени съм.
Коментар
-
Винаги съм подозирал че Били Айдъл е бил дъхновен от Браво иноишес за да напише и изпее невероятния си хит.210км/ч а, ша фана да дойда да го видя това Браво, ама ше поканя и инжинерчетата от Фиат да ги видят и те, да ги питам тия мушмороци що лъжат за конструктивната скорост на колатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Винаги съм подозирал че Били Айдъл е бил дъхновен от Браво иноишес за да напише и изпее невероятния си хит.210км/ч а, ша фана да дойда да го видя това Браво, ама ше поканя и инжинерчетата от Фиат да ги видят и те, да ги питам тия мушмороци що лъжат за конструктивната скорост на колата
Коментар
-
Банков, това за всички Бравота ли се отнася?Защото мога да оборя информацията с лично мой клип от MY EX Bravo..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Банков, това за всички Бравота ли се отнася?Защото мога да оборя информацията с лично мой клип от MY EX Bravo...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар