Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво 1.9 JTD vs фиат браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щото са му в семейния автопарк и е имал нафта за харчене
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

vsd написа:
        uBaHoBB написа:
        Хаха!!! Ае колега, кво мерило бе?!? Я чети по-внимателно!Не съм казал, че Голфа е мерило!Карал съм Голф 90 коня TDI и знам какъв мъртвец е и казвам как с тия леки подобрения тоя Голф литна!И върви Голфа доста да!Мисля, че е похвално да бие GTI и да прави 210 по GPS.И за чипа да!Точно така по 130 коня са!!!Нали се сещащ има фирми за тунинг и там се предлагат чипове.Съответно пише колко коня вдига, колко става въртящия момент и т.н.До колко са верни тия данни не знам, но с чипа са 130 коня тия Бравота и пак казвам не знам колко РЕАЛНИ са тия 130 коня.
        Не си казал, че голфа е мерило, ама се сравняваш с него :D Това, че някъде пише 130 коня, грам не означава че е толкова. Един и същ ремап на всяка кола се получава различен резултат, така че, който каже че един файл прави 130 коня на всяка кола е "анти-тунер".BUMAR защо си правиш сверки с 1.4
        Добре, колега, и на двамата им слагаха чипа на 1 и също място и колите стават 130 коня.Аз нали това ти обясних - чиповете им качват 25 коня, ама колко са реални не знам.
        Renault Modus 1.2 16v 2006
        Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

vsd написа:
          ... Това, че някъде пише 130 коня, грам не означава че е толкова. Един и същ ремап на всяка кола се получава различен резултат, така че, който каже че един файл прави 130 коня на всяка кола е "анти-тунер". ...
          Абсолютно точно казано, защото вече има по 50% "казани, написани", т.е. повишени к.с. САМО след ремап, нали?!?!Та да си дойдем на въпроса: мисля, че имам сили дори за моднато 1.6 ... нека се пробваме с някой колега от ПВ ?! Ако е нужно ще направим старт и със стоков СОФТУЕР, така де - ще се опитам да си намеря такъв за гонката. Клипове и снимков материал ще са задължителни за увековечаване на резултата.
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ако е нужно ще направим старт и със стоков СОФТУЕР
            Рискуваш да паднеш с 2-3 тира на 402м...Сток само срещу Браво 1.4, работещо на 2 цилиндъра!
            3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
              Ако е нужно ще направим старт и със стоков СОФТУЕР
              Рискуваш да паднеш с 2-3 тира на 402м...Сток само срещу Браво 1.4, работещо на 2 цилиндъра!
              Може ... аз лично нямам никакъв проблем!!! Знам колко силна е колата ми и ако някой ме бие - евала! Ако аз го бия, ще е за густу на душата, разбира се без лоши чувства!едит: ако не бе продал ХГТ-то бих се "заиграл" с него, като идвам до софето, но ... минало-бешело
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
              X