Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво 1.9 JTD vs фиат браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivailo rachev написа:
    S_BANKOV написа:
    Иванов, нещо или много си се объркал или много са те излъгали Погледни в сайта на АХМ.
    Иванов горе-долу е прав,в зависимост различните магазини цените са горе долу такива,между 90 и няколко до 110лв.тази цена е за моделите преди 89-ма,разликата между двата термостата е,че моделите преди 98-ма са с 2 датчика,а след 98-ма са с един комбиниран.
    Точно така колега!Ама остави, аз съм тъп, мен все ме цакат, не мога да бъда разбирач като повечето пичове от форума...
    Renault Modus 1.2 16v 2006
    Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Колега, Бравото е 97-ма!До 98-ма година термостатите са някакви цели блокове и струват 70-80 лв за Vernet i 110 за Behr.За тия след 98-ма са 40 лв за Vernet и 60-70 за Behr.Иначе заповядай!Направи магазин[/quote]колега не са евтини и след 98 моя е 120 последно купен ама стрелката неми минава средата колегата SBANKOV знае а моята по документи е 99 декември и термостата е като таралеж
      като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 Хмммм ...... Колегата Ивайло рачев ако обича да си свери часовниците защото ще отида в офиса му и ще осветя маслото на жена му :D
        Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

AnotheR написа:
          http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=23&modif=258&cat=1&subcat =19&prod=396&numenkl=1&show=1 Хмммм ...... Колегата Ивайло рачев ако обича да си свери часовниците защото ще отида в офиса му и ще осветя маслото на жена му :D
          ОФФ:имах в предвид за марката Behr там цените са горе долу каквито казах.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Аааа добре Ама ти все ме лъжеш лъжеш така че аз пак мога да дойда да го сложа на жена ти сети се за какво :D
            Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

On3Love написа:
              Тука има супер много хора вярващи и невярващи и за да не говоря напразно Ако има старозагорски СТОКОВИ жтд-та с Радост ще им покажа колко им вървят печките!! И край с ’’Ино и шес’’ Че ставаме банални
              Колега , аз не съм с 1,9 а с 2,4JTD и не съм с браво а със алфа 156 . Та по въпроса , като съпоставим тегло на кола и т.н. по твоите сметки трябва и мене да опухаш. Ако имаш парички обади се на 0887 348 613 и да идвам да ми ги вземеш (моите парички) и да ми покажеш точно колко ми върви дизела! Какво ще кажеш? P.S. Та и моя съединител си е заминал , имам ролки за смяна , със зимни гуми съм , леко ми е ударена бронята отзад , имам детско столче в колата и бас каса в багажника , но за сметка на това имам лепенка на задното стъкло на алфа форума и детелинка след JTD-то - всичко това ми дава екстра пауър от + 100 к.с. над тебе . Това ти го пиша в случай , че взема да спечеля , та да има с какво да се оправдаваш
              .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Къде сте чели максималната скорост каква е ? В книжката пише:Velocita massime ammissibili dopo il primo periodo d’uso della vettura in km/hМаксимално допустимата скорост след първия период на използване на автомобила в км / чна първа пише 52 (правя 60) на втора 90 (правя 100) на трета 132 (правя 145) на прекъсвач т.е. не е допустимо да се превишават тия скорости по някаква не описана причина, предполагам над да не в червения сектор стрелката на оборотомера . На 5 та е 184 обаче това значи че е допустимо с повече, но не и че не може, друг е въпроса какви могат да са последиците
                FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

...интересно аз на 3-та съм на 155км/ч на прекъсвач

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

slav4o_vt написа:
                    Къде сте чели максималната скорост каква е ? В книжката пише:Velocita massime ammissibili dopo il primo periodo d’uso della vettura in km/hМаксимално допустимата скорост след първия период на използване на автомобила в км / чна първа пише 52 (правя 60) на втора 90 (правя 100) на трета 132 (правя 145) на прекъсвач т.е. не е допустимо да се превишават тия скорости по някаква не описана причина, предполагам над да не в червения сектор стрелката на оборотомера . На 5 та е 184 обаче това значи че е допустимо с повече, но не и че не може, друг е въпроса какви могат да са последиците
                    Евала колега

Коментар

П.с ся видях за термостата, мин. година си го смених сам за 3 дена в снега, февруари, сложих вернет от евро 07 за 73 лв. Новия не се разглабя обаче стария, като че ли има нещо като гайка
                      FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                      FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

uBaHoBB ако идваш към ВТ обади се и ще ти пусна Астма -та Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 , не съм сток но в тия жеги сигурно ще е по зле от сток
                        Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

pipkata написа:
                          uBaHoBB ако идваш към ВТ обади се и ще ти пусна Астма -та Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 , не съм сток но в тия жеги сигурно ще е по зле от сток
                          Колега, често идвам на ВТ, но рядко с моята кола, защото в компанията ни има коли на гас, а ако идвам семейно е с на баща ми колата, че не е 2 врати.Иначе за каква Астма става въпрос?

Коментар

фиат бравA 1.9 JTD 105-

Коментар

pipkata написа:
                              фиат бравA 1.9 JTD 105-
                              По принцип при нас на Астрите викат Астма.. та остахан с впечатлението, че с Опел ще ме пускаш.Да, може да ударим 1, 2 старта някой път, но какво по-точно е правено по нея, че викаш не е съвсем сток?

Коментар

uBaHoBB написа:
                                pipkata написа:
                                фиат бравA 1.9 JTD 105-
                                По принцип при нас на Астрите викат Астма.. та остахан с впечатлението, че с Опел ще ме пускаш.Да, може да ударим 1, 2 старта някой път, но какво по-точно е правено по нея, че викаш не е съвсем сток?
                                Аз и викам Астма заради турбото , нали е печка и без него умира. За правенето и добавките - чип и малко надута турбина.

Коментар

Working...
                                X