ivailo rachev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.9 JTD vs фиат браво 1.6
Collapse
X
-
Колега, Бравото е 97-ма!До 98-ма година термостатите са някакви цели блокове и струват 70-80 лв за Vernet i 110 за Behr.За тия след 98-ма са 40 лв за Vernet и 60-70 за Behr.Иначе заповядай!Направи магазин[/quote]колега не са евтини и след 98 моя е 120 последно купен ама стрелката неми минава средата колегата SBANKOV знае а моята по документи е 99 декември и термостата е като таралежкато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 Хмммм ...... Колегата Ивайло рачев ако обича да си свери часовниците защото ще отида в офиса му и ще осветя маслото на жена му :DFiat Tempra 2.0 i.e. cat !
Коментар
-
AnotheR написа:http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=23&modif=258&cat=1&subcat =19&prod=396&numenkl=1&show=1 Хмммм ...... Колегата Ивайло рачев ако обича да си свери часовниците защото ще отида в офиса му и ще осветя маслото на жена му :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
On3Love написа:Тука има супер много хора вярващи и невярващи и за да не говоря напразно Ако има старозагорски СТОКОВИ жтд-та с Радост ще им покажа колко им вървят печките!! И край с ’’Ино и шес’’ Че ставаме баналниP.S. Та и моя съединител си е заминал , имам ролки за смяна , със зимни гуми съм , леко ми е ударена бронята отзад , имам детско столче в колата и бас каса в багажника , но за сметка на това имам лепенка на задното стъкло на алфа форума и детелинка след JTD-то - всичко това ми дава екстра пауър от + 100 к.с. над тебе . Това ти го пиша в случай , че взема да спечеля , та да има с какво да се оправдаваш
.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Къде сте чели максималната скорост каква е ? В книжката пише:Velocita massime ammissibili dopo il primo periodo d’uso della vettura in km/hМаксимално допустимата скорост след първия период на използване на автомобила в км / чна първа пише 52 (правя 60) на втора 90 (правя 100) на трета 132 (правя 145) на прекъсвач т.е. не е допустимо да се превишават тия скорости по някаква не описана причина, предполагам над да не в червения сектор стрелката на оборотомера . На 5 та е 184 обаче това значи че е допустимо с повече, но не и че не може, друг е въпроса какви могат да са последиците
Коментар
-
slav4o_vt написа:Къде сте чели максималната скорост каква е ? В книжката пише:Velocita massime ammissibili dopo il primo periodo d’uso della vettura in km/hМаксимално допустимата скорост след първия период на използване на автомобила в км / чна първа пише 52 (правя 60) на втора 90 (правя 100) на трета 132 (правя 145) на прекъсвач т.е. не е допустимо да се превишават тия скорости по някаква не описана причина, предполагам над да не в червения сектор стрелката на оборотомера . На 5 та е 184 обаче това значи че е допустимо с повече, но не и че не може, друг е въпроса какви могат да са последиците
Коментар
-
pipkata написа:uBaHoBB ако идваш към ВТ обади се и ще ти пусна Астма -та Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 , не съм сток но в тия жеги сигурно ще е по зле от сток
Коментар
-
uBaHoBB написа:pipkata написа:фиат бравA 1.9 JTD 105-Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар