Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво 1.9 JTD vs фиат браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отделно до колкото съм чел, колкото се повишава скоростта се увеличава и отклонението. За това сравнително по-сигурно е замерване на скоростта с GPS.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз мисля, че еноишестичката ще бие ЖТД-то. Дори съм сигурен, мога да заложа 5лв. :DМного вървят те бре, на втора вдигат 120км/ч
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Банков, това за всички Бравота ли се отнася?Защото мога да оборя информацията с лично мой клип от MY EX Bravo...
        И за двте коли 1.6 16V и 1.9JTD105 дават максимална скорост 185 км/ч,но не се казва при какви обороти. За бившото ти jtd макса на кутията на 5-та да кажем на 5000 об е 224 км/ч.А за бегачката "идно и шес" на 5-та с 7000 об е 226 км/ч.Това за размер на гумите 185/60/14 и за двете коли.Сега вече дали могат да бъдат достигнати тези постижения е спорен въпрос.На стокови коли на равен път - абсурд.
        tyson написа:
        И аз мисля, че еноишестичката ще бие ЖТД-то. Дори съм сигурен, мога да заложа 5лв. :D
        Аз също залагам даже 5.50 лв за "идно и шес". ПС:Само да направя едно доуточнение за 1.6 16В.Тук говоря за модела до 1999 година.След това има разлика в предавателните числа на 3,4 и 5-а скорост,така че нещата от към максимална скорост ще са различни спрямо, това което съм написал за 7000 об на 5-та.

Коментар

Предварително се извинявам за спама Яни, на Бравото ми няма как да знаеш колко е бил макса, защото не беше стокова кутия. А само като се сетя колко грозно изглеждаше с 14- цолови чак незнам кой кара на такива

Коментар

tyson написа:
            Предварително се извинявам за спама Яни, на Бравото ми няма как да знаеш колко е бил макса, защото не беше стокова кутия.
            Е да така е,няма как да знам с каква модифицирана кутия си бил,въпреки че като гледам клиповете ти не личи да е модифицирана : 5-та,4000 об, 180 км/ч.Аз говоря за стокови кутии.Току виж някой колега с 1.6 се намесил и той с някаква модификация по кутията и ще стане една... И аз се извинявам за спама

Коментар

S_BANKOV написа:
              Има цял раздел с мануали за гледане, там пише каква е конструктивната скорост иначе 185км/ч. по някакви бледи спомени
              Очевидно ФИАТ умишлено лъжат в заводските данни. Ето, почти 13 години по-късно и BMW правят същото - http://topcars.bg/news.php?id=7759 :D Да обобщя какво научих аз от този така полезен раздел - стоково Браво 1.6 ускорява до 100км/ч за по-малко от 10 сек. , вдига над 200км/ч и гори 5л/100км смесено, и най-феноменалният факт от всички - вдига 120км/ч на втора! Даже и мармота дето завиваше шоколада в станиол, падна върху поточната линия от смях
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тука има супер много хора вярващи и невярващи и за да не говоря напразно Ако има старозагорски СТОКОВИ жтд-та с Радост ще им покажа колко им вървят печките!! И край с ’’Ино и шес’’ Че ставаме банални
                Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

dikanio написа:
                  и най-феноменалният факт от всички - вдига 120км/ч на втора!
                  За да вдигне 120км/ч на 2-ра на 1.6 16В 103 коня му трябват 8550 оборота (стандартна кутия)

Коментар

Чакай сега On3Love от толкова много мнения, май само един пич е писал, че JTD-то ще бие еноишес?Всички залози са в полза на еноишестичката. Що се сърдиш незнам. Повечето сме трезвомислещи Жалко, че в този раздел няма клипове а всичко си остава виртуално ...

Коментар

tyson написа:
                      Жалко, че в този раздел няма клипове а всичко си остава виртуално ...
                      Ако имаше клипове, щеше да се развали магията на иноишес
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

tyson написа:
                        ...............
                        Колега, помниш ли преди доста време една закачка на магистралата за Варна със едно зелено силистренско "Браво"? Предполагам , че колата ти тогава не е била сток и въпреки това не можа да ме изпревариш лестно. Аз след 180-190 по километраж върнах газта , защото не исках да тормозя повече колата
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Има цял раздел с мануали за гледане, там пише каква е конструктивната скорост иначе 185км/ч. по някакви бледи спомени
                          Ах, колега, точно на мен не ми говори за тия мануали.Като бях на 15 и още нямах кола, знаеш ли, че с часове ги гледах и сравнявах коли.. но после пораснах и разбрах, че са пълна боза.Иначе 184 е макс спийд-а за моята и кво?Правил съм 185 на 4-та на 6700?Точно това за максималната скорост е пълна глупост.Те и на Браво ХГТ му дават 208 или някъде там ама едва ли ще върви само с 210.. не мислиш ли?
                          Renault Modus 1.2 16v 2006
                          Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

S_BANKOV написа:
                            tyson написа:
                            Жалко, че в този раздел няма клипове а всичко си остава виртуално ...
                            Ако имаше клипове, щеше да се развали магията на иноишес
                            И клип да качи някой километража му няма да е верен винаги има кфо да се каже най-вече по форумите ... Нищо лично ама си е така
                            Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Не мога да разбера какво толкова му се чудите на човека.... Браво/а след 99 по километраж съвсем спокойно ще вдигне 200 ако е наред и има права отсечка, аз съм го правил, на 4 парви по километраж 180 имам снимка с 200, в друга тема за скоростните кутии съм я качил, който иска да се разрови http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15 - на втора страница е снимката. Колко е реална тази скорост и колко не е , не коментирам. 1,6 срещу ЖТД - за мен няма ясно изразен победител, всяка кола е за себе си. Това, че тук всеки казва 1,6 бие е с много просто обяснение- всеки си хвали колата , а повечето във форума не са с ЖТД.
                              Play Golf ,but not drive golf!!!
                              Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                              C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

tyson написа:
                                И аз мисля, че еноишестичката ще бие ЖТД-то. Дори съм сигурен, мога да заложа 5лв. :DМного вървят те бре, на втора вдигат 120км/ч
                                на 2-ра 90км/ч на прекъсвачна 4-та 180км/ч и макс съм правил 210км/ч който иска да вярва това е колата е фиат Браво 1.6 16v GT 99г. 103 коня
                                като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Working...
                                X