Отделно до колкото съм чел, колкото се повишава скоростта се увеличава и отклонението. За това сравнително по-сигурно е замерване на скоростта с GPS.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.9 JTD vs фиат браво 1.6
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
И аз мисля, че еноишестичката ще бие ЖТД-то. Дори съм сигурен, мога да заложа 5лв. :DМного вървят те бре, на втора вдигат 120км/ч"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Банков, това за всички Бравота ли се отнася?Защото мога да оборя информацията с лично мой клип от MY EX Bravo...tyson написа:И аз мисля, че еноишестичката ще бие ЖТД-то. Дори съм сигурен, мога да заложа 5лв. :D
Коментар
-
Предварително се извинявам за спама Яни, на Бравото ми няма как да знаеш колко е бил макса, защото не беше стокова кутия. А само като се сетя колко грозно изглеждаше с 14- цолови чак незнам кой кара на такива"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
tyson написа:Предварително се извинявам за спама Яни, на Бравото ми няма как да знаеш колко е бил макса, защото не беше стокова кутия.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Има цял раздел с мануали за гледане, там пише каква е конструктивната скорост иначе 185км/ч. по някакви бледи спомени
Коментар
-
Чакай сега On3Love от толкова много мнения, май само един пич е писал, че JTD-то ще бие еноишес?Всички залози са в полза на еноишестичката. Що се сърдиш незнам. Повечето сме трезвомислещи Жалко, че в този раздел няма клипове а всичко си остава виртуално ..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
tyson написа:...............SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
S_BANKOV написа:Има цял раздел с мануали за гледане, там пише каква е конструктивната скорост иначе 185км/ч. по някакви бледи спомени
Коментар
-
S_BANKOV написа:tyson написа:Жалко, че в този раздел няма клипове а всичко си остава виртуално ...Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
Не мога да разбера какво толкова му се чудите на човека.... Браво/а след 99 по километраж съвсем спокойно ще вдигне 200 ако е наред и има права отсечка, аз съм го правил, на 4 парви по километраж 180 имам снимка с 200, в друга тема за скоростните кутии съм я качил, който иска да се разрови http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15 - на втора страница е снимката. Колко е реална тази скорост и колко не е , не коментирам. 1,6 срещу ЖТД - за мен няма ясно изразен победител, всяка кола е за себе си. Това, че тук всеки казва 1,6 бие е с много просто обяснение- всеки си хвали колата , а повечето във форума не са с ЖТД.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
tyson написа:И аз мисля, че еноишестичката ще бие ЖТД-то. Дори съм сигурен, мога да заложа 5лв. :DМного вървят те бре, на втора вдигат 120км/чкато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар