1-вата гонка е утре на бул рожен около 1000 метра а основната ще е събота на околовръсното ще се постараq да има и клип имам чуството че ще го изqм с стилото след като правихме екперимен с другата ми кола браво 1.9 JTD 105 старта го зимам но на 3-та почва да ме настига и задминава но не с сила затова много искам да доиде моментут утре да проверим колите и магаретата зад волана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стило 1.9 JTD 116ps vs алфа 156 1.8 143ps
Collapse
X
-
припадна алфата на 700 -800 метра 3 коли зад мен още от старта несум вqржал че има такув слаб старт алфата субота ще е на дулго тогава ще има и клип ако нqкои невqржа и има алфа да идва аз су готов моито стило си е сток а алфата казва че валове спортни филтри и 4ип има ма за нито едното нему вqржам тои така си и приказва и на другите му коли иначе имаше оправдание че нqмал добри гуми а аз сум бил с нови а в4ера беше 4исто и капка вода нqмаше да видим субота до кум 200-220 какув ще е резултата
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Читава ли е Алфата, дори и да си мапнат, трудно ще го биеш.......редовно виждам стокови 1.8 ТС да бият 136 коньова 156-ца.......
Коментар
-
Аз не се учудих че си го бил.. имал съм стило знам как върви с чип и без чип във всички случаи беше по добре от няколко такива 1.8 алфи пак да не говорим и за 2.0 155 TS за мене не вървят и това е... колега с един хубав чип ама наистина да е хубав и пускайте му ако искате и 2.5 V6 .... слаба работа има доста бензини който вървят наистина добре ама точно тези 156 1.8 и 2.0 не смятам са нещо сериозно!Fiat Bravo 1.6 GT
Stilo 1.9JTD - ex
Коментар
-
tapkachev написа:.... слаба работа има доста бензини който вървят наистина добре ама точно тези 156 1.8 и 2.0 не смятам са нещо сериозно!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:tapkachev написа:.... слаба работа има доста бензини който вървят наистина добре ама точно тези 156 1.8 и 2.0 не смятам са нещо сериозно!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар