брат,аз на твойта ,,ежедневка,, и с бмв-то не излизам ако е тая от италфеста де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стило 1.9 JTD 116ps vs алфа 156 1.8 143ps
Collapse
X
-
При летящия старт Алфата вече ще е в обороти и шофьора ще сваля вече скоростите надолу при високи обороти и тогава стилото ще диша изгорели газове. Вече ако гонката е повече от 1000 -1500метра стилото ще навакса просто защото алфата ще издъхва от липсата на въртящ момент или поне така си мисля.Дизеловия двигател издържа на висока скорст и може да я поддържа по дълго време от бензиновия това е фактКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами нз колко метра но мисля че 180-200 няма да е отпред... а не знам возих се в една 2.0ТС с чипс 100 октана свещите бяха NJK ирдиум имаше и от леките шайби на ферариста. Не казвам че вървеше но така се случиха нещата че се падна точно на тая отсечка където аз си тествах колата редовно.. и там където свършваше тя беше почти със 100 а аз почти винаги съм с малко над с 100 има няма почти 10км разлика... а стилото си беше с точния размер гуми и джанти. И е много трудно ся да ме обедите че върви като тогава се убедих че моята печка само с един ремап вървеше повече.Fiat Bravo 1.6 GT
Stilo 1.9JTD - ex
Коментар
-
S_BANKOV написа:ФЕРАРИСТ написа:tapkachev написа:.... слаба работа има доста бензини който вървят наистина добре ама точно тези 156 1.8 и 2.0 не смятам са нещо сериозно!
Коментар
-
djaklamata написа:S_BANKOV написа:ФЕРАРИСТ написа:tapkachev написа:.... слаба работа има доста бензини който вървят наистина добре ама точно тези 156 1.8 и 2.0 не смятам са нещо сериозно!
Коментар
-
S_BANKOV написа:При летящия старт Алфата вече ще е в обороти и шофьора ще сваля вече скоростите надолу при високи обороти и тогава стилото ще диша изгорели газове. Вече ако гонката е повече от 1000 -1500метра стилото ще навакса просто защото алфата ще издъхва от липсата на въртящ момент или поне така си мисля.Дизеловия двигател издържа на висока скорст и може да я поддържа по дълго време от бензиновия това е фактBUMAR написа:брат,аз на твойта ,,ежедневка,, и с бмв-то не излизам ако е тая от италфеста деAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар