Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.2 16v 86hp vs Audi A4 1.8 20v 125hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 1.2 16v 86hp vs Audi A4 1.8 20v 125hp

2-старта от място и един летящ направиха колите!Аз бях в Аудито!Има клипове от Аудито и на трите старта!Предположения???

Аз правя половин кола на такова Ауди при условие че и 2-те коли са в изрядно техническо състояние и шофьорите знаят за какво става въпрос :D.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

залагам на пунтака :D иначе нямаше да има смисъл да правиш темата :Dдавай клиповете :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        залагам на пунтака :D иначе нямаше да има смисъл да правиш темата :Dдавай клиповете :D
        +1 Със сигурност Пунто-то е аутсайдера в този мач, така че, за да е интересно трябва да е станало нещо като на Манчестър Юнайтед - Блекбърн (2-3) :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Следващия път пуснете аудито с Пунто 1.1, и пак се чудете кой ще бие.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Без да искам попаднах на клиповете в нета хаха.Да не казваме още какъв е крайния резултат.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

S_BANKOV написа:
              Следващия път пуснете аудито с Пунто 1.1, и пак се чудете кой ще бие.
              много подценяваш 1.2-то май ?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Тя мноу интересна тема и таз..... Тичкам сега да им фърля боб и ще пиша квой показал боба Немали някое Сиеченто 900 кубиково да го пущаме и него на драг, че и там интересно ...... За 400 метра сигурно ще прай 90 км.ч. и ш"ся кефим тука ква адска машина е Сиечентото СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛИЗАМ ...ПАК...
                ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

tomsan написа:
                  Аз правя половин кола на такова Ауди при условие че и 2-те коли са в изрядно техническо състояние и шофьорите знаят за какво става въпрос :D.
                  Такова ауди грам да не върви, стилото в час ли е ?
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                    tomsan написа:
                    В час е, просто няма ремап.Без ремап е кантар с браво 1.8
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      S.W.A.T. написа:
                      tomsan написа:
                      В час е, просто няма ремап.Без ремап е кантар с браво 1.8
                      Остави ремапа ама Аудито е по-леко с около 150кг, поне по книга толкоз дават.

Коментар

Аудито е може би 1400-1450кг
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Стилото е 1460 - 5вратото, айде аз имам малко изолацийки залепени, 1400 да е на Томсан.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Айде да не сменяме темата, ама А4-та е около 1300кг, аз съм около 1420кг.

Коментар

RASTIL написа:
                              Тя мноу интересна тема и таз..... Тичкам сега да им фърля боб и ще пиша квой показал боба Немали някое Сиеченто 900 кубиково да го пущаме и него на драг, че и там интересно ...... За 400 метра сигурно ще прай 90 км.ч. и ш"ся кефим тука ква адска машина е Сиечентото СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛИЗАМ ...ПАК...
                              Аз не мога да разбера какъв ти е проблема.Много превъзбуден пич с Ауди 1.8 125к.с срещу адски добре запазено и гледано Пунто 1.2!Почти 90к.с на 930кг са си прилична сила(говорим за класа сапунерки)срещу тежки маломощни седани(комбита)!1-старт от място:http://vbox7.com/play:3fb4a343f32-старт от място:http://vbox7.com/play:c2cc4fedc83-стар летящ:http://vbox7.com/play:135a2d66a8Съжалявам за ъгала на снимане обаче,бях завъртял грешно телефона!Пунтото има много жокери,които чакат слагане при сериозен противник на 400м.Говорим за 17-сек коли!Аудито е мерено с http://www.driftbox.com/0-100км/ч 11.1сек.,400м 17.7сек.!Идеята на старта беше да се поприземи малко колегата с Аудито(все пак 125к.с на 1400кг не е НИКАКВА сила)!

Коментар

Working...
                              X