Какво мислите колеги? Имам ли шанс с Фиатката? Либричката е сток,а Мара няма катализатор и е с сменени всички консумативи преди 10 км +Спортен филтър K&N И двете са комбита и двамата сме уж опитни шофери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Lybra 1.9 gtd 110 vs Fiata Marea 1.9 gtd 105
Collapse
X
-
С либрока вчера се драпнахме на първия старт я бих с половин кола НА вторият старт с цяла кола!НА летящите стартове всичко беше на кантар Качих се за един старт в либрата и пак Lanciata падна!!!!!!Либрата се предава на 2 предавка тогава я дърпам а като я драпна и няма настигане седим си на еднакво разтояние :P Но отвътре е като mercedes тази либричка
Коментар
-
glupaka написа:С либрока вчера се драпнахме на първия старт я бих с половин кола НА вторият старт с цяла кола!НА летящите стартове всичко беше на кантар Качих се за един старт в либрата и пак Lanciata падна!!!!!!Либрата се предава на 2 предавка тогава я дърпам а като я драпна и няма настигане седим си на еднакво разтояние :P Но отвътре е като mercedes тази либричкаFiat Bravo 1.8GT:ГИ
Коментар
-
glupaka написа:НЕ изтаквам МАРА като по-бърза просто в този случай победи !!! НО пък либрата отвътре е като мерцедес !Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
колега 115 ще ме бие НО не подценявайте МАра , за либрата личен шофер сам и не карам коли под 2011 година !!! САмо "точилки" и казвам че либрата е много луксозна сравнение с МАра!!! Иначе нали и казват ПО-Луксозния фиат на Lancia!!!Мерцедес е най-почитаната от мен марка както и Audi но Либрата ме изненада с многото си глезотиийки !!!
Коментар
-
D. Stanev написа:glupaka написа:НЕ изтаквам МАРА като по-бърза просто в този случай победи !!! НО пък либрата отвътре е като мерцедес !
Коментар
-
chaveto написа:За италианците Ланчия е като Мерцедес.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар