Lancia Lybra 1.9 gtd 110 vs Fiata Marea 1.9 gtd 105
Какво мислите колеги? Имам ли шанс с Фиатката? Либричката е сток,а Мара няма катализатор и е с сменени всички консумативи преди 10 км +Спортен филтър K&N И двете са комбита и двамата сме уж опитни шофери
С либрока вчера се драпнахме на първия старт я бих с половин кола НА вторият старт с цяла кола!НА летящите стартове всичко беше на кантар Качих се за един старт в либрата и пак Lanciata падна!!!!!!Либрата се предава на 2 предавка тогава я дърпам а като я драпна и няма настигане седим си на еднакво разтояние :P Но отвътре е като mercedes тази либричка
С либрока вчера се драпнахме на първия старт я бих с половин кола НА вторият старт с цяла кола!НА летящите стартове всичко беше на кантар Качих се за един старт в либрата и пак Lanciata падна!!!!!!Либрата се предава на 2 предавка тогава я дърпам а като я драпна и няма настигане седим си на еднакво разтояние :P Но отвътре е като mercedes тази либричка
Жалко, че съм от Пловдив иначе щяхме да направим и една сверка с моята Lybra 1.9 115.Не ми се вярва да падне от мареата,карал съм и двата мотора
Мойта Мара тежи по спомен 1298кг. а либрата пича ми каза че му била 1402кг. И аз нямам катализатор и имам спортен филтър което все пак помога може и малко но помага усеща се
Нищо не е гарантирано на тоя свят.(е има едно нещо ама да не го споменавам)Ако ще Либретото да е с ГТ2260 Либрата е по-тежката колата но като ускорение ги дават на кантар.Колегата щом казва че я бил и то 2 пъти, като вторият път той е карал Либрата, значи е така,кво толкова.
НЕ изтаквам МАРА като по-бърза просто в този случай победи !!! НО пък либрата отвътре е като мерцедес !
Извинявай колега, ама да кажеш за Либрата, че е като Мерцедес, особено отвтре, е по-скоро обидно, отколкото похвално... същото е и за отвън... въпреки, че го казваш в добрия смисъл!
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Италиански мерцедес ! хахаЯнко, при 2 читави сток коли, със сигурност Либрата (JTD115) е пред Мареата (JTD105), ся няма кво да си кривим душата A иначе очаквах и 110ката да е отпреде.
колега 115 ще ме бие НО не подценявайте МАра , за либрата личен шофер сам и не карам коли под 2011 година !!! САмо "точилки" и казвам че либрата е много луксозна сравнение с МАра!!! Иначе нали и казват ПО-Луксозния фиат на Lancia!!!Мерцедес е най-почитаната от мен марка както и Audi но Либрата ме изненада с многото си глезотиийки !!!
НЕ изтаквам МАРА като по-бърза просто в този случай победи !!! НО пък либрата отвътре е като мерцедес !
Извинявай колега, ама да кажеш за Либрата, че е като Мерцедес, особено отвтре, е по-скоро обидно, отколкото похвално... същото е и за отвън... въпреки, че го казваш в добрия смисъл!
Да, вероятно, но само един бегъл поглед върху копчетата за управление на светлините, радиото и климатика дава светлина върху това как е устроен кокпита на Либра и Мерцедес... Просто има огромна разлика като стил, ергономия и функционалност.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
колегата D. Stanev е много прав !!! Втози случай просто мара би и твае !!!!НО може пак да се пуснем !! Аз с мара td125 и вървя до задната врата от старт от място , но това когато бях с 14 сега сам на 15 и ще налитам на 17
Коментар