Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.4 12v Opel vectra 1.6i honda civic 1.4 i

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilian4o88 написа:
    колега дърпал съм се с вектра 1.6 и остана доста зад мен а аз с фиат брава 1.4 12мн грешно мнение имате за тоя двигател
    вектрата кви коне беше 75 или 100
    фиат мареа 103 понита
    спринтер 122 понита
    пасат с 90 умрели понита

Коментар

Пускал съм се с/у сивик 1.4 от тея европейските ли какви ги водят по новичките ... помня само че беше 90 коня пълна инжекция, ако е такъв шанс нямаш колега, за вектрата няма да коментирам, аз голфета 1.6 съм наказвал камо ли тоя кораб ... имах преди време някъде и аз тема тук във раздела, сещам се даже че повечето отзиви бяха много отрицателни ... но после имаше изненади - пускай се смело и качвай клипчета после, пък нека ’’форумните рейсъри’’ ти разправят колко куц е тоя мотор
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Към колегата,който писа,че нямало 1.4 75 коня.Има колега 6-та генерация са и има 1.4i-75 коня и 1.4is-90 коня.Към темата,колега пускай се и направи клипче да се види,само че имай едно на ум понеже за 10-15 лв. тая Хонда става 90 коня след смяна на една проста гарнитурка и тогава ще ти опъне тирантите много яко.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

mimo MS написа:
          ilian4o88 написа:
          колега дърпал съм се с вектра 1.6 и остана доста зад мен а аз с фиат брава 1.4 12мн грешно мнение имате за тоя двигател
          вектрата кви коне беше 75 или 100
          75
          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

DIDKYmanqk написа:
            Колега какво да ти кажа всичките са скиптични към този двигател на фиат 1.4 това 1.4 онова това станало онова станало ми ще стане като ги карат някакви си кароцари после що имала проблеми ... а пак на браво 1.4 12в просто и вектрата ще разпори и хондата и двете са доста тромави особено вектрата макар че е 1.6 фиата е 10 пати по пъргав и има стабилен въртящ момент !!
            колега аз съм си много доволен от тоя двигател за 90 000 км съм сменил един термостат и лагерите отзад на носачите.Кой какво иска да си мисли за тоя двигател аз съм си доволен
            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Айде колега наду ли им шушоните кво стана с гонката да не би да ги оплаши :D смело напред.
              FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

вв

тази събота ще е !!
                fiat bravo 1.4

Коментар

Моля те само направете клип за да се види победителя.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ivailo rachev написа:
                    Към колегата,който писа,че нямало 1.4 75 коня.Има колега 6-та генерация са и има 1.4i-75 коня и 1.4is-90 коня.
                    аа да (1.4 is) грешката е моя

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

Какво стана с гонката :D

Коментар

Колега кво стана да не би да загуби та не пишеш кажи ако са те ядосали да идвам да ги раздуя с моят фиат :D :D
                        FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

цици

Не бе колега единия на селото ще покривал дарвата другия варна щял да ходи не стана нищо ..... Ако има аз ще пиша споко !!
                          fiat bravo 1.4

Коментар

да пишеш

Коментар

На мен ми е странно защо го слагате в сметките тоя мотор 1.4 12V, като Фиат по-смотан мотор никога не са проектирали и произвеждали в своята 114 годишна история. Фактът, че самите Фиат го произвеждат само 3-4г. и го заместват с 1.2 16V говори сам за себе си. Абсолютно е безсмислена всякаква гонка с други коли, при такъв мотор под капака. Дори 1.4 Типо карбуратор върви в пъти повече от тоя мъртвец 1.4 12V, а е къде по-стара концепция.

Коментар

bobi_33 написа:
                                На мен ми е странно защо го слагате в сметките тоя мотор 1.4 12V, като Фиат по-смотан мотор никога не са проектирали и произвеждали в своята 114 годишна история. Фактът, че самите Фиат го произвеждат само 3-4г. и го заместват с 1.2 16V говори сам за себе си. Абсолютно е безсмислена всякаква гонка с други коли, при такъв мотор под капака. Дори 1.4 Типо карбуратор върви в пъти повече от тоя мъртвец 1.4 12V, а е къде по-стара концепция.

Коментар

Working...
                                X