Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat coupe 1.8 16v vs ford puma 1.7 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    А разпънката за какво служи?
    Разпънката държи да няма усукване. Колкото и невъзможно да ти се струва, ламарините подават при натоварвания и променят окачването.

Коментар

да колега заваршил съм 1 клас ми кво да ви обесня , като е праено в италия един ми вика че чип други вика че по добре от чип и таи по добни просто един ден го мраднах ,че колата ми беше спъната и зе да вари повече и така има едно положение дето се усилва на маx и после почва да се дави и гасне щото влиза вече много гориво,за котиата е лесно место да даваш пари за конусен спортен филтър да си приебеш дибитомера правиш като снимката на ливавото купе ефект има като на звук и на варене също.

Коментар

Твърдо съм за фиата имам такава кола и си вървят доста добре

Коментар

колега фиата е победител срещо форд даже скоро ще се пусна и с модео 2.0 16в което мисля че още повече ще го бия :D

Коментар

пусни се с алфа 145 QV или вектра a c20xe
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

такава вектра на 400 метра съм бил даже фиат купе 2,0 16в би вектрата ама 2,0 купето беше с чип с филтар спортен а вектрата беше стокова а 145 2,0 невазможно е лека е както и астра с такав мотор ц20хе виж ако е gtv алфа мога да имам шанс но 145 е леко такаче не ме караи с такава кола да се гоня гони се ТИ имаш шанс 145 qv . :D

Коментар

Аз се гоня с такива да Вектрата е била мъртвец явно
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

еми явно е бил мартвец а гледах един клип твои с една ачфа 145 1.8тв и тя те бии или се лъжа на италфеста.

Коментар

Паднах да, аз на италфеста се гоних с 100 кила багаж, сещаш се че ми е през ... (: Алфата беше с валчета и доста олекнала, не че ми е оправдание Ако имаш нещо да покажеш срещу типото ми давай да идвам
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

бросто ми стана интересно че падаш от такава алфа 145 1.8 e пускал съм се с мотор алфа 1.8 но срещу 156 и съм го бил но то е нормално да ме биеш по лек си мисълта ми беше че ти трябва да го спукаш но щом си имал 100 кг отгоре така може да паднеш но едно си мисля че 2.0 типо е по бърз от 1.8 типо

Коментар

Тая алфа има тунинг бро Мотора не е Алфов хаха даже не знам дали е и 1.8 наистина , пък стоково типо 2.0 ще пада от мойто нестоково типо 1.8 убеден съм Щото нищо ама съм кантар с 145 QV 155кс И с голф 4 гти турбо дето е 154кс мерен на дино в маднес Не казвам че съм с такива коне и никви изводи не искам да си правите
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                        X