v1per написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe или Alfa Romeo GTV?
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:Съгласен съм с теб за поведението на фиата и алфата, но колко по-добри са точно тея в6 3 литровки... и на базата на какво го реши За мен GTV-то е една малка красива спортна мома ама с тежък кокал и то доста, да не говорим за в6 моторите допълнително натежават отпред...Gtv
Коментар
-
свещи 8бр - 120 или 300лв зависи дали искаш платиниеви или не.предни носачи - 250лв бройзадницата ремонта и е около 1000лв, но има евтин вариант с тампони от мерцедес с които излиза към 200-300лвдебитомер 250лвламбда 180лвспирачките са около 100лв за предни накладки говоря за TRW ако не искаш колата ти да свири като икарус когато спира... ако те интересува друго питайGtv
Коментар
-
toshkohpe написа:свещи 8бр - 120 или 300лв зависи дали искаш платиниеви или не.предни носачи - 250лв бройзадницата ремонта и е около 1000лв, но има евтин вариант с тампони от мерцедес с които излиза към 200-300лвдебитомер 250лвламбда 180лвспирачките са около 100лв за предни накладки говоря за TRW ако не искаш колата ти да свири като икарус когато спира... ако те интересува друго питайAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:toshkohpe написа:свещи 8бр - 120 или 300лв зависи дали искаш платиниеви или не.предни носачи - 250лв бройзадницата ремонта и е около 1000лв, но има евтин вариант с тампони от мерцедес с които излиза към 200-300лвдебитомер 250лвламбда 180лвспирачките са около 100лв за предни накладки говоря за TRW ако не искаш колата ти да свири като икарус когато спира... ако те интересува друго питайGtv
Коментар
-
Благодаря на всички колеги, които се включиха и взеха участие в анкетата! Ще използвам възможността накрая и аз да изразя цялостното си мнение (без разбира се да засягам, който и да е). Що се отнася до поведение на пътя, возия и комфорт - бих предпочел GTV-то, но истинско спортно усещане ми носи Coupe-то. Самото GTV е по-тромаво от Coupe-то... Като интериор много повече ми допада GTV-то, но отнавън Coupe-то ми пленява окото. Не съм пристрастен, даже Alfa Romeo ми е любимата марка и е в сърцето ми, но конкретно от двата звяра бих избрал Coupe-то!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар