Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe или Alfa Romeo GTV?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Fiat Coupe или Alfa Romeo GTV?

D. Stanev написа:
    RToNi написа:
    С удоволствие, колега, но първо трябва да го взема, хаха. :D
    Поздравления за ентусиазма А ако все пак мислиш и за Алфа GTV в Благоевград познавам един човек с такава, който я продава, че жана му недоволства дето е събрал една камара двувратки... Колата е червена ако имаш интерес може да организираме оглед.
    Ако е същата, за която има обява в cars.bg не ми я хвали... :D

Коментар

гласувах за фиат купе щото има по хубав ваншен вид

Коментар

Еми то като цяло си е по-хубав и по-добър.

Коментар

Гласувах за фиат купе, като собственник на такова.Аз лично тая алфа я намирам за привлекателна точно първите 10 секунди. В момента в който и хвърля поглед отзад и ми иде да се изкарам вътрешностите. Прилича ми на сплескано отгоре пунто със стопове на москвич. Да не говорим, че изглежда 1 метър широка отзад а отпред с някакъв огромен капак.Купето на някои може да им е грозно от страни ама поне е съразмерно и има според мен много хубава визия. В пъти по- хубава от тази алфа.Не съм карал ГТВ, само ги разглеждах докато си търсех купе и изобщо не съжалявам, че избрах купето.А за моторите попринцип не се ли монтират тия алфовите 2.5 турбо и 3.0, 3.2 атмосферните мотори в ГТВ ?! Питам защото не съм наясно и те не би ли трябвало да са по-бързи от 16-20 ВТ?

Коментар

Имат и по-малки модификации с 1.8 - 144 к. с. и 2.0 - 150/155 к. с.

Коментар

Аз гласувах за Coupe-то!Единственото GTV за което бих се отказал от Coupe-то е 3.2 24v. Иначе на GTV ми харесват най-много предните седалки-уникални.Отзад ми е малко тясно Иначе за визия незнам коя от двете коли е по-добра.И двете изглеждат много интересно и все още актуално като дизайн.И двете не те оставят без мнение- или ги харесваш или не.Определено са коли с характер.Като подръжка съм чувал че предницата на GTV е доста скъпа за ремонт.При купето цените са нормални, поне при 1.8 И двете страдат от липса на нормална светлина от фаровете си Само ксенона е спасение.За турбо версиите знам,че 20ВТ е доста по-добра от 2.0 v6 турбо.Иначе GTV 3.2 24v e наистина страхотна кола и абсолютно равностоен противник на 20VT LE.Но въпреки всичко - Coupe ми харесва повече!
              <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
              Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Карал съм GTV 2.0 V6 и мога да кажа, че спрямо купето е по-маневрено. В крайна сметка избираш между 2 непрактични коли с дизайн, който не може да те остави безразличен.. или ги харесваш или не. Така че си купуваш тази, която ти харесва на теб повече и после си чупиш главата. На мен в алфата единственото, което ми харесва повече е позицията на седене.
                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                Jet Black E46 M3

Коментар

GTV-то не е ли дамска кола .
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                    GTV-то не е ли дамска кола .
                    Малко крайно, но Coupe-то със сигурност е по "мачо" от Алфата. GTV е кола, която повече би се харесала на някоя кифла обикаляща моловете с Mercedes SLK, Mini Couper или FIAT 500 примерно :D
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Зависи от Купето, зависи и от Гетевето.......за двигателите говорим........Аз не съм пристрастен, щото имам и фиат и алфа......но в случая ако не става въпрос за 156-ца, съм за купето......ако двигателите са горе - долу идентични....
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

GTV-то ми е с много грозна задница ......
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Въпрос на вкус, колега. :D Лично аз не бих казал, че е грозна задницата, просто определено е по-различна от тази на всяка друга кола и не остава незабелязана.

Коментар

така е прав си , просто казах точно това което мисля ( без да искам да засегна някой ) не ми допада просто
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

като собственик на GTV само ще ви се изсмея и ще ви кажа да си карате със здраве и безаварийно фиатите.... и запомнете едно ... алфата е на половина фиат ама един фиат никога няма да бъде на половина алфа...... а ако GTV-то е дамска кола, то купето е по-скоро педалска п.с. в всяко едно GTV има усещане за спорт и като го настъпваш и караш по завоите от обстановката вътре, мултилинк окачването и самото управление и поведение на автомобила доближават много до истински спортен автомобил.... а купето докато го караш вътре имаш усещане за евтиния само тоя турбо мотор дето дърпа яко и до там.... а да не говорим 3 литровите мотори колко по-добри са от 16vt, 20vt
                              GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Съгласен съм с теб за поведението на фиата и алфата, но колко по-добри са точно тея в6 3 литровки... и на базата на какво го реши За мен GTV-то е една малка красива спортна мома ама с тежък кокал и то доста, да не говорим за в6 моторите допълнително натежават отпред...
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X