Хайде да видим кой на какво мнение е...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe или Alfa Romeo GTV?
Collapse
X
-
Защо темата е в раздела за гонки? Купето отпред и отзад е страхотно, а отстрани изглежда все едно е сглобено от поне 3 различни коли, тоест ужасно. Алфата изглежда супер отвсякъде, просто откъм дизайн няма никакъв спор. За вървеж трябва да се изкажат хората, които са ги карали. Аз лично бих предпочел Баркета и пред двете :D
Коментар
-
dikanio написа:За вървеж трябва да се изкажат хората, които са ги карали. Аз лично бих предпочел Баркета и пред двете :DPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Ааааа,колега,май подминаваш двата мотора 16ВТ и 20ВТ,които са класи над който и да е мотор в ГТВ
Коментар
-
Ако трябва да изразя мнение, бих казал, че симпатизирам на Coupeto и ще се обоснова защо. При Alfata забравяш за фарове през нощта, защото са напъно нефункционални, същото може да се каже за багажника й, ако може да се нарече такъв, защото имам чувството, че жабката е по-просторна, да не говоря за радиуса на завой и каква мъка е при паркиране...
Коментар
-
RToNi написа:Ако трябва да изразя мнение, бих казал, че симпатизирам на Coupeto и ще се обоснова защо. При Alfata забравяш за фарове през нощта, защото са напъно нефункционални, същото може да се каже за багажника й, ако може да се нарече такъв, защото имам чувството, че жабката е по-просторна, да не говоря за радиуса на завой и каква мъка е при паркиране...
Коментар
-
Re: Fiat Coupe или Alfa Romeo GTV?
RToNi написа:Хайде да видим кой на какво мнение е...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
kaci написа:RToNi написа:Ако трябва да изразя мнение, бих казал, че симпатизирам на Coupeto и ще се обоснова защо. При Alfata забравяш за фарове през нощта, защото са напъно нефункционални, същото може да се каже за багажника й, ако може да се нарече такъв, защото имам чувството, че жабката е по-просторна, да не говоря за радиуса на завой и каква мъка е при паркиране...
Коментар
-
D. Stanev написа:RToNi написа:Хайде да видим кой на какво мнение е...
Коментар
-
RToNi написа:С удоволствие, колега, но първо трябва да го взема, хаха. :DНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар