Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    S.W.A.T. написа:
    Возят ме в алфа 166 2.4 JTD 136кс с ремап и надув, вътре усещането е някво хипер залепващо за седалките, късите предавки я държат явно постоянно в добър въртящ момент, а в следващия момент се качвам в моята кола която не залепя за седалките няма никакво усещане подобно на това от алфата и му удрям ебаси ластика Ей на това му викам заблуда :D
    Човек, ти измисли нови физични закони бе.Хайде обясни ако в една кола ускорението е 0.5Г (примерно), а в друга ускорението е 0.3Г (примерно) по кои закони тази кола която лепи повече за седалката (с ускорение 0.5Г) ще бъде по-назад в крайна сметка п.п. А една такава алфа, в която е пипната и турбината, абсолютно спокойно си отива до около 200 коня. Демек за да й направиш "му удрям ебаси ластика" ти трябва да си поне 250+ кончета. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Еми аз не съм иляда кила ами съм иляда и двеста типото е слабичко я има я не 160 коня само оня в буталата знае кво е останало от въртящия момент и конете И да алфата е барана по турбината Бинокли искате ли ? http://www.youtube.com/watch?v=fCfTg...xpsOrpV5s%3DИ като хванахме темата за дизели скоро едно а4 комби 1.9 110тка с части и чип за 190-200 кс се засякохме 2ма в аудито сам в типото на 400 метра кантар от 30км/ч летящ Ако има недоволни от вървежа на италфеста на линията П.П. Питайте старозагорската сива алфта ГТ /дизелова/ на магистралата за Пловдив за черното типо с тапа на генерацията и намалено налягане на горивото
    Прикачени файлове
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Това за теб "ебати ластика" ли е и не си мисли че на някой като му се иска да има "части и чип" за 200 коня, значи е толкова.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

E добре аз си фантазирам Ела ти му направи повече И да Аудито нищо не му пречи да е 190тина коня Много се засягате от към вървене с тези дизелови агрегати... П.П. Не разбирам нападките ви от какво точно са породени
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Чшшш кво е това 15.3 ве? Кво сте мерили....
          Italfan

Коментар

Според мен това е разхода
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

fal4o написа:
              Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери .
              На тва момче му кажи да си купува нафта на 2 лева и да си сфирка, 1.9тди не е кола за рацинг бравока ще го прескочи .. и от 0-100 и от 100-200. Имам преки наблюдения върху колите
              fiat coupe 1.8 16V

Коментар

от 0-100 може и бравото да е отпред но от 100-200 е отзад поради факта че 200 са му малко множко на 1.6
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

според мен 200 са множко и за аудито
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

+1 за Бравото!TDI 110 коня няма шанс, ето вижте в това клипче за какво става въпрос. Голф-ът е помпа-дюза 140 коня, какво остава за обикновено TDI 110 коня?http://www.youtube.com/watch?v=eHTCE9tifTYДвувалките на Фиат са доста бързооборотни и нервни машинки...
                    Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

slav4o_p написа:
                      +1 за Бравото!TDI 110 коня няма шанс, ето вижте в това клипче за какво става въпрос. Голф-ът е помпа-дюза 140 коня, какво остава за обикновено TDI 110 коня?http://www.youtube.com/watch?v=eHTCE9tifTYДвувалките на Фиат са доста бързооборотни и нервни машинки...
                      даа да аз казах ли че 1.9тди не е за рацинг...случвало ми се е със служебна лада110 на ЧЕЗ да го държа до 100 такова тди .. голям смях
                      fiat coupe 1.8 16V

Коментар

теми за 1.6 с лопати да ги ринеш и винаги са победители
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                          теми за 1.6 с лопати да ги ринеш и винаги са победители
                          Дяволски си прав, колега :D Винаги са победители, ето доказателство за това:http://www.youtube.com/watch?v=iW819...re=relatedТо не беше GTI при POLO-то, не беше 1,8 16v при PEUGEOT-а, та чак се стигна и до 2.0 16v при Mazda-та! Ама Бравока си защити титлата достойно :D
                          Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Бе то не знаеш да се смееш ли да плачеш ли...
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                              Бе то не знаеш да се смееш ли да плачеш ли...
                              Само сълзи на гордост щом е за Браво иноишес
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

slav4o_p написа:
                                На бравото от клипа (моето бивше) аз съм му шофера по време на тази гонка и не е много уместно да го даваш за пример, защото не е сток. Не е правено и кой знае колко, но ако сравнявате стокови коли, това не е от тях. С него съм се пускал и с/у друго Браво 1.6 сток и картинката след 2ра ставаше грозна. При стокови не е много ясна работата да не кажа, че ТДИ-то може и да е отпред.
                                fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
                                volvo s40 1.9

Коментар

Working...
                                X