Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp

Колеги , едно приятелче иска да се замери с Браво 1.6 . Колата му е Ауди 1.9 TDI 110 hp .омчето е от София/Младост .
    Fiat Brava 1.9 TD 75

Ще го бие

Коментар

И аЗ това му казвам но тои пък вика че ще го бие
      Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Нещо не се разбрахте. Та кой кого ще бие последно?
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

А с Фифи иска ли да се премери другата седмица примерно. по рано не мога че чакам притискател и лагер, старите си заминаха нещо.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

+1 Audi

Коментар

за мен са почти кантар и лека разлика зависеща от шовера
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ено и шес е легенда и няма начин някво мижаво ауди да му се опъне ... Извън шегата,мисля че аудито ще е бая напреде.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

аудито има турбо ама няма душа ИНО И ШЕЕЕЕЕЕС :D
                  F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери .
                    Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

fal4o написа:
                      Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери .
                      А! Баш! Ай тъй са прай сверка! Пускаш тема и готово премерено! А каи му на тоя с Аудито - Премерихме у фиатския форум - падаш Колега SWAT, как беше?!?! СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
                      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

RASTIL написа:
                        fal4o написа:
                        А! Баш! Ай тъй са прай сверка! Пускаш тема и готово премерено! А каи му на тоя с Аудито - Премерихме у фиатския форум - падаш Колега SWAT, как беше?!?! СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
                        И АЗ ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
                        EX DELTA 1.9TDS
                        ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing

Коментар

Princo написа:
                          Ено и шес е легенда и няма начин някво мижаво ауди да му се опъне ... Извън шегата,мисля че аудито ще е бая напреде.
                          То и TDI 110 си е жива легенда Ако си всичко е наред Аудито ще му сипе
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                            То и TDI 110 си е жива легенда
                            Нека се носят слухове, в БГ има достаттъчно проекти по над 170к.с. от тоз двигател.1.6 от друга гледна точка пък без модове минава Бугатита разни
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хубаво е да се споменe и какво купе бута тоя AFN.В случай че е А3 на предно,заминава стабилно напред,но ако е примерно А4 авант quattro,oтстъпва пред 1.6 16/браво. Б
                              bravo 1.8 16V +

Коментар

Working...
                              X