Ено и шес е легенда и няма начин някво мижаво ауди да му се опъне ... Извън шегата,мисля че аудито ще е бая напреде.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери .
А! Баш! Ай тъй са прай сверка! Пускаш тема и готово премерено! А каи му на тоя с Аудито - Премерихме у фиатския форум - падаш Колега SWAT, как беше?!?! СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери .
А! Баш! Ай тъй са прай сверка! Пускаш тема и готово премерено! А каи му на тоя с Аудито - Премерихме у фиатския форум - падаш Колега SWAT, как беше?!?! СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
И АЗ ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
EX DELTA 1.9TDS
ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing
Хубаво е да се споменe и какво купе бута тоя AFN.В случай че е А3 на предно,заминава стабилно напред,но ако е примерно А4 авант quattro,oтстъпва пред 1.6 16/браво. Б
Коментар