Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

war_hawk написа:
    slav4o_p написа:
    +1 за Бравото!TDI 110 коня няма шанс, ето вижте в това клипче за какво става въпрос. Голф-ът е помпа-дюза 140 коня, какво остава за обикновено TDI 110 коня?http://www.youtube.com/watch?v=eHTCE9tifTYДвувалките на Фиат са доста бързооборотни и нервни машинки...
    На бравото от клипа (моето бивше) аз съм му шофера по време на тази гонка и не е много уместно да го даваш за пример, защото не е сток. Не е правено и кой знае колко, но ако сравнявате стокови коли, това не е от тях. С него съм се пускал и с/у друго Браво 1.6 сток и картинката след 2ра ставаше грозна. При стокови не е много ясна работата да не кажа, че ТДИ-то може и да е отпред.
    Прав си, колега, в такъв случай наистина не е уместно да се дава за пример, но аз нямах никаква представа, че не е сток. Получи се едно подвеждане в случая. Моля да бъда извинен.
    Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

за да е чак толкова грозна картинката трябва според мен да е поне 20 коня отгоре,което поражда само ?????????????? в моето съзнание
      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

slav4o_p написа:
        Прав си, колега, в такъв случай наистина не е уместно да се дава за пример, но аз нямах никаква представа, че не е сток. Получи се едно подвеждане в случая. Моля да бъда извинен.
        Не се притеснявай.. нямаше как да знаеш
        wizard88 написа:
        за да е чак толкова грозна картинката трябва според мен да е поне 20 коня отгоре,което поражда само ?????????????? в моето съзнание
        Ами за съжаление не съм го мерил точно колко коня е, а и нямам клип с другия фиат. Тогава бях с уникално гадни гуми и нямах никакъв старт, поради което той ми вземаше старта с малко над 1/2 кола и до края на 2ра бяхме равни, може мааалко да съм бил отпред, но от 3та нагоре му правех сериозно разтегляне ( само на 3та 2-3коли ако не ме лъже паметта). После даже ме караха и да вдигам капака, защото си мислеха, че съм 1.8 и ги лъжа хахаха... но това беше едно време.П.П. Стартовете с голф 5цата бяха 7, но само 2 са снимани тъй като изхода от всички беше почти един и същ т.е. на 400м голфа падаше ~ 2 коли (то си личи по клипа). Изпреварваше ме чак около мои 145-150км/ч. На тия стартове фиата беше обут с доста по-добри гуми отколкото когато стартирах с другото браво.
        fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
        volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
          slav4o_p написа:
          Не се притеснявай.. нямаше как да знаеш
          wizard88 написа:
          Ами за съжаление не съм го мерил точно колко коня е, а и нямам клип с другия фиат. Тогава бях с уникално гадни гуми и нямах никакъв старт, поради което той ми вземаше старта с малко над 1/2 кола и до края на 2ра бяхме равни, може мааалко да съм бил отпред, но от 3та нагоре му правех сериозно разтегляне ( само на 3та 2-3коли ако не ме лъже паметта). После даже ме караха и да вдигам капака, защото си мислеха, че съм 1.8 и ги лъжа хахаха... но това беше едно време.П.П. Стартовете с голф 5цата бяха 7, но само 2 са снимани тъй като изхода от всички беше почти един и същ т.е. на 400м голфа падаше ~ 2 коли (то си личи по клипа). Изпреварваше ме чак около мои 145-150км/ч. На тия стартове фиата беше обут с доста по-добри гуми отколкото когато стартирах с другото браво.
          тука май става въпрос за старта с мен.
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
          X