Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tony66 написа:
    а ти наясно ли си,че куатрото е 100+ кг. отгоре и че на асфалта достигат по-малко коне.
    Пич виж сега, ще ти отговора като на жена ми - ПРАВ СИ Извинявай.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Няма да го надувам, просто ми трябва ваг-ком
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

S_BANKOV написа:
        RASTIL написа:
        Щом ти казваш и боговете мълчат
        А не си ли съгласен че 4х4 ще направи доста по добър старт от кола с предно предаване?пп Май е по добре в тоя раздел само да се чете и да се пуска по някой уж възпитателен коментар. Почвам и аз, ще си се хиля на воля и ще бъзвам младежта.
        От две 100-тина коньови коли въуоабще не съм съгласен, че 4х4-то ще направи по-добър старт от кола с предно! Поради ред причини, които ще ми е по-трудно да ти обясня от това например да ти обясня как се олекотява маховик на съединител Една от основните причини е именно такава, каквато ти е обяснил колегата, с когото общуваш, като с жена си.....Стаа дума, че механичните загуби от четворка трансмисия адски многу личат на 110 коньова кола....Бай Емзо, пак почна една неизчерпаема тема....Говориш, че като ти дадем ВАГ - КОМ никви бензинови атмосверни 1,6-ци не ти минават - тъй ли? Ако е тъй пробвай с някое Пунто Абарт /примерно/ там генерациите и филтрите му не са чак от НАСА, ама са му достатъчни, че на една печка и 20 ВАГ-КОМ-а да ти дадем - все да не ти стигат Може и с Сивик 1,6 В-ТЕК да пробваш .... те по- лесно се намират
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Фиатски форум ..... де ги месиш япончетата ?Да заповяда, който иска бравок 1.6, аз ще съм със стоково тди110 на ауди а4
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А-хм! Значи за Браво 1,6 говорим не принципно за 1,6 атмосвера .... явно аз нещо не съм де ориентирал

Коментар

RASTIL написа:
              А-хм! Значи за Браво 1,6 говорим не принципно за 1,6 атмосвера .... явно аз нещо не съм де ориентирал
              Ми това беше темата
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Абе кво усрахте темата бе ??? стига сте се правили на разбирачи а дайте някой да се пускаме ! аудито е А3
                Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

А тромбата при нормално техническо състояние и кадърен шофьор е отпред.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вие съвсем ги изкарахте тия ТДИ-та самолети,еле па 110...Тва е нема такъв гроб в купе на голф 4 праи 1 кола на същия голф с 1.6 16в 103коня...Като 1.6 16в в голф 4 припада 2 коли до края на 3та от Алфа Ромео 145 1.4t.s 103 коня 10 от 10 старта без значение от място или от летящ...Аз със Алфа 156 1.9jtd 115 на тая 145ца и права снимка от космоса...та бравото колкото и да му се смеете,ако има кой да го кара може спокойно да му скача на аудито от място и шофера на аудито да гледа

Коментар

ужас.........все едно изказване на Д.Пеневуспокой се бе пич.
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

majarina написа:
                        Вие съвсем ги изкарахте тия ТДИ-та самолети,еле па 110...Тва е нема такъв гроб в купе на голф 4 праи 1 кола на същия голф с 1.6 16в 103коня...Като 1.6 16в в голф 4 припада 2 коли до края на 3та от Алфа Ромео 145 1.4t.s 103 коня 10 от 10 старта без значение от място или от летящ...Аз със Алфа 156 1.9jtd 115 на тая 145ца и права снимка от космоса...та бравото колкото и да му се смеете,ако има кой да го кара може спокойно да му скача на аудито от място и шофера на аудито да гледа
                        А! А така, че Беше почнал да ми липсва бай Роман. Той тъй ги смяташе с квадратни уравнения от втори род- тоз бие тоз, другия биел другия, третия биел петия, значи аз бия всички.... Ма бай Роман поне и клипове пущаше...."А бе верно къде е батко"...Роман

Коментар

http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...=PNivCPOhGL4е това ще му направи 1.6 на това ауди 1.9 110 коня тоя кораб майка до кат се набере аз финиширам аз лично се пусках с едно ауди 2.3 и до 3 сме заедно и вече на горе силата си оказва значение и конете де друпката беше на кино Арена младост до преди стеснението за ИКЕА а смятайте за тея 110 коня ще гледат 4221 постоянно ще го пляскам доста сериозно а за друпката с 2.3 след 3-та вече ме бие много как бутна 4-та и вече беше с половин кола пред мен колата беше Ауди 100 2.3 бензин незнам колко коня е
                          като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

110 коня тди в А3.Карал съм голф 4 с такъв мотор,карал съм и 1.6 16 клапана.Не съм много по гонките,ама тягата на печката няма нищо общо с тази на бравото.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

даваите го тва ауди 0892022974 1.6
                              FIAT BRAVO 1.6 16 V FIAT BRAVO 2.0 20V TURBO RENO 5 1.8 1.6 139+

Коментар

Усещането в дизелова кола е доста подвеждащо, дължи се на въртящ момент и къси предавки примерно
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X