Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tony66 написа:
    Хубаво е да се споменe и какво купе бута тоя AFN.В случай че е А3 на предно,заминава стабилно напред,но ако е примерно А4 авант quattro,oтстъпва пред 1.6 16/браво. Б
    С голям интерес очаквам да чуя аргоментите на това изказване, че нещо не мога да ги стопля, а ми стана доста интересно.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Tony66 написа:
      Хубаво е да се споменe и какво купе бута тоя AFN.В случай че е А3 на предно,заминава стабилно напред,но ако е примерно А4 авант quattro,oтстъпва пред 1.6 16/браво. Б
      не се лъжи, че комбито не варви, та дори било то и Quattro и с по-голямо тегло... бравото, ше падне като стой та гледай
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Фииеетя бие на 402м ако и 2-те са сток 1.6 16v DOHC е отпреде Чакаме да кажете какво е станало?
        Fiat Bravo 1.6 GT
        Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

S_BANKOV написа:
          Tony66 написа:
          С голям интерес очаквам да чуя аргоментите на това изказване, че нещо не мога да ги стопля, а ми стана доста интересно.
          Ми А3 tdi 110 к.с. си разтяга такова браво,кое му е чудното.Апък също сме нареждали а4 авант на предно и вървяха наравно,и по това съдя,че ако е 4х4 логично е да поизостане малко на 1/4 миля.
          bravo 1.8 16V +

Коментар

точно ако е 4х4 ще му отпори шортите на това Браво. Ама щом ти го казвам аз можеш спокойно да се съмняваш.

Коментар

S_BANKOV написа:
              точно ако е 4х4 ще му отпори шортите на това Браво. Ама щом ти го казвам аз можеш спокойно да се съмняваш.
              Разликата м/у quattro и предно в А4 е почти половин секунда само до 100,който има понятие от драг знае какво значи това.Верно,че браво 1600 не е някакъв примерен бегач,но е много несериозно да го отписваш от такъв титаник със цели 110 коня и 4х4,който прави 100 за 12~ секунди.Не съм защитник на нито една от посочините коли.Отразих си своя опит,пък на който му е кисело от факта и неможе да го преглътне - ай ем сори.
              bravo 1.8 16V +

Коментар

S_BANKOV написа:
                Щом ти казваш и боговете мълчат
                ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Аудито да се закачи с ваг ком на 01 - Engine, после Login - 11, там 12233 и след тва Do It! и да му сипе 2-3 коли на ино и шес, че ми писна, вече от такива теми
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Аудито да се закачи с ваг ком на 01 - Engine, после Login - 11, там 12233 и след тва Do It! и да му сипе 2-3 коли на ино и шес, че ми писна, вече от такива теми
                    Как може да давате прогноза за старт в който има инфо само за едната кола,а за другата е все още полвинчато,знае се се само марката и двигател . . .
                    bravo 1.8 16V +

Коментар

Ми бравото ако иска да слага филтри и генерации от формула1 или от НАСА ... все тая.Друг е въпроса , че 60-70% от дизелите са в окаяно състояние, но предполагаме, че и двете коли са изрядни
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

RASTIL написа:
                        А не си ли съгласен че 4х4 ще направи доста по добър старт от кола с предно предаване?пп Май е по добре в тоя раздел само да се чете и да се пуска по някой уж възпитателен коментар. Почвам и аз, ще си се хиля на воля и ще бъзвам младежта.

Коментар

emzo написа:
                          Ми бравото ако иска да слага филтри и генерации от формула1 или от НАСА ... все тая.Друг е въпроса , че 60-70% от дизелите са в окаяно състояние, но предполагаме, че и двете коли са изрядни
                          Визираш ли А4 авант куатро с тоя пост ?
                          bravo 1.8 16V +

Коментар

S_BANKOV написа:
                            RASTIL написа:
                            А не си ли съгласен че 4х4 ще направи доста по добър старт от кола с предно предаване?пп Май е по добре в тоя раздел само да се чете и да се пуска по някой уж възпитателен коментар. Почвам и аз, ще си се хиля на воля и ще бъзвам младежта.
                            а ти наясно ли си,че куатрото е 100+ кг. отгоре и че на асфалта достигат по-малко коне.
                            bravo 1.8 16V +

Коментар

Tony66 написа:
                              Дай ми го за 5 мин с ваг ком и ако ще 300кг да е разликата, ще ми гледаш задния номер, еле па след ремап.Пък 1.6 и чипове да слага и космическо гориво ако иска.Мислете малко по-трезво
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Tony66 написа:
                                Дай ми го за 5 мин с ваг ком и ако ще 300кг да е разликата, ще ми гледаш задния номер, еле па след ремап.Пък 1.6 и чипове да слага и космическо гориво ако иска.Мислете малко по-трезво
                                и що ще го надуваш тва тди? спора не беше ли друг?
                                bravo 1.8 16V +

Коментар

Working...
                                X