Аз виждам само засилен ФИАТ мотор, с интегралова трансмисия качени на ФИАТ базирано купе с емблема на Алфа.... П.С. Всички наистина засилени Алфи (без 2-3) май са си баш с ФИАТ мотор , а отделно от това има поне 4-5 Делти които са "малко" по-бързи от нея :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="Roman"]RASTIL написа:За раздела поне се смея -незнам, ама за Фиат и за рацинга - знам! По - близо са от Алфа и рацингаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Я да не се правиш на ударен Романе,най-бързата италянка е Ланча Делта Интеграле ЕВО и е на Даниел,с доста силни записани времена,от порядъка на много ниски 10-ки,непо което тая алфа има бая ляб да яде докато ги стигне.П.П.Освен това мотора и трансмисията в тая алфа е ФИАТ Едит:батко ма е преварилPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
На Даниел Ланчията е най-бързата италянка в БГ!Аз лично съм виждал как дава 10-ка!Страхотен автомобил!А за най-бързият Фиат си остава на бате Филип Типото - 11.43!Дано да се появи някой по-бърз скороИ няма да пипате раздела ей Аз като си напиша кола и си се пускам с нея Обещавам и клипове да пускам за напред :D Иначе съм съгласен,че се водят понякога едни странни дискусии не на място и верно сме 5-6 човека рацерите, ама не ни отнемайте радостта<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
RASTIL написа:На таз Алфа едно от времената, с които се хвалят е ниска 12-ка ..... те:http://www.vbox7.com/play:18eb098f А пък примерно на Сливен Интегралката на Дидо напрай ниско 10 /ама ти изпусна и за туй ни знайш как стоят нищата/, на Филип Типото има официално време ниско 11, Ици също напрай високо 11 на Итал - Феста /ама ти и там изпусна и ни знаиш/ Та туй не е най-бързата Италианка де!!! Пък ти....... тук изпусна, там изпусна .....те за туй саа вярваш на кой квото написал у нета и то в раздели, кат тоз тука дето аз го консумирам, за хумор. Отделен въпрос е че на Ку 4-ката маторя и платформата - фиатски, трансмисията Ланча....накъде Алфа тогаз?!?! Дефакто са подбрали само най-красивата Алфа и са я окичили с файски Фиатски и Ланчовски раоти. Аз сега си играя баш с такава Алфа и ако ще е за фенщината треа да те подкрепя, ама как, като по-важно е да сме реалисти, а реалностите са други Та кой бил саа по-близо викаш'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM