Roman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
D. Stanev написа:Roman написа:Bimero хабиш се за ланкаджия и човек който няма и понятие що е гонка. До началото на тази година си мислеше, че Либра 1.9 JTD с чип може да се справи с мен. А ти си тръгнал да му говориш за коли от които и понятие няма...P.S. Да имаш в предвид, че тук се банват и наказват гонещите се, а на почит са ей такива философи. дето като видят 140 на километража и им се потят ръцете'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:Какво си ми казал? Че дизеловата ми всекидневка е по-бърза от всичките ви спрели форумни Ланчии ли ( С изключения броящи се на пръсти и те си знаят кои са ) Да припомня, защо ме баннаха: http://www.youtube.com/watch?v=gUKwjoDOzLAТова малко като в Опел форума. Забраниха ми да пускам клипове как бия C20XE-та.Все още ли ще ми скачаш с 1.9 JTD у Ланча Да не ти се изпотят диоптрите от напрежение.Сума ти страници изписа и не видях гонка от теб. Ланкаджия, както казах... Не се опитвай да бъдеш нещо което не си "Рацер" Все едно аз да се мисля за професор по ядрена физика.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:В момента си измисляш... това, че темата е в кофата, не значи, че не е лалична. Всъщност целия раздел е там и можеш да видиш кой какво е писал: http://www.lancia-bg.com/forum/viewf...твеното, което казах и теб те подразни е, че една добре мапната 2.4-ка може да ти се опре. Друг е въпроса субективните ти изживявания какви псевдоспомени ти оставят. И използването на обидни квалификации не работи в посока на тежест на думите ти - тъкмо обратното.За себе си съм решил да спра дотук, ти можеш да продължаваш...'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
RASTIL написа:О-о-о...бай Романе, добре дошъл отново сред нас Коя е темата в ланчовския форум, че не се ориентирах - да се порадвам и там малко'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Romane, тази капа от клипа на sacrum li e?И ако не греша май 166-цата има и хардуеърни промени не само софтуерни?Пък и знам Велимир как мапва, така че аз не мисля, че дори 150 коньова 2.4 - ка има шанс срещу него. Това е лично мое мнение."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Чаве,абсолютно прав си,даже 150-конъовата Либра има доста повече мегдан от на Роман Алфата,която е 136 коня цф2.За мен няма значение Либра или Алфа,щом е 2.4jtd cf3 има много мегдан нагоре Така че не само че има шанс ами ако мапера е кадърен да не казвам какво ще се случи че не ми ходи на годините
Коментар
-
janyboy написа:Чаве,абсолютно прав си,даже 150-конъовата Либра има доста повече мегдан от на Роман Алфата,която е 136 коня цф2.За мен няма значение Либра или Алфа,щом е 2.4jtd cf3 има много мегдан нагоре Така че не само че има шанс ами ако мапера е кадърен да не казвам какво ще се случи че не ми ходи на годините'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM