Лелелеллелеле,ако имаш път към София с Либрата пиши ми Л.с да се поприземиш малко(съвсем колегиално ти го казвам)!Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30).След като не ти се повярва какво ти се случва,ще те изкараме срещу една Алфа 2.4 Jtd засилена подобаващо и тя да ти сипе и да се поукротиш!Щял да излиза срещу 335 в Е30.....................................!Едно време имаше готини гонки и теми в тоя раздел обаче сега..................всичко е заприличало на Need for speed.................12345,Shift-1,2 и т.н!Има колеги които омишлено те подиграват за да се спреш с глупостите ти НЕ..........!Предполагам ще възприемеш поста ми като зрял човек и ще ме разбереш какво искам да ти кажа!А за предложението ми за старт с БМВ-та си е в сила като откриеме сезона и минеш покрай София!Ако пък са ти силни бензиновите БМВ-та ще ти изкараме някой дизеляк!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bimero написа:Лелелеллелеле,ако имаш път към София с Либрата пиши ми Л.с да се поприземиш малко(съвсем колегиално ти го казвам)!Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30).След като не ти се повярва какво ти се случва,ще те изкараме срещу една Алфа 2.4 Jtd засилена подобаващо и тя да ти сипе и да се поукротиш!Щял да излиза срещу 335 в Е30.....................................!Едно време имаше готини гонки и теми в тоя раздел обаче сега..................всичко е заприличало на Need for speed.................12345,Shift-1,2 и т.н!Има колеги които омишлено те подиграват за да се спреш с глупостите ти НЕ..........!Предполагам ще възприемеш поста ми като зрял човек и ще ме разбереш какво искам да ти кажа!А за предложението ми за старт с БМВ-та си е в сила като откриеме сезона и минеш покрай София!Ако пък са ти силни бензиновите БМВ-та ще ти изкараме някой дизеляк!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
chaveto написа:BO написа:tyson написа:chavetohttp://www.youtube.com/watch?v=iFTEa2pn0wE 0-100A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chaveto написа:Не мога да ти отговоря, никога не съм я вкарвал в тези обороти и да съм гледал скоростта. Иначе има малко разминаване между моите обороти и тези от този клип.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
D. Stanev написа:Bimero написа:Лелелеллелеле,ако имаш път към София с Либрата пиши ми Л.с да се поприземиш малко(съвсем колегиално ти го казвам)!Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30).След като не ти се повярва какво ти се случва,ще те изкараме срещу една Алфа 2.4 Jtd засилена подобаващо и тя да ти сипе и да се поукротиш!Щял да излиза срещу 335 в Е30.....................................!Едно време имаше готини гонки и теми в тоя раздел обаче сега..................всичко е заприличало на Need for speed.................12345,Shift-1,2 и т.н!Има колеги които омишлено те подиграват за да се спреш с глупостите ти НЕ..........!Предполагам ще възприемеш поста ми като зрял човек и ще ме разбереш какво искам да ти кажа!А за предложението ми за старт с БМВ-та си е в сила като откриеме сезона и минеш покрай София!Ако пък са ти силни бензиновите БМВ-та ще ти изкараме някой дизеляк!
Коментар
-
Bimero написа:Ако си заинтересован от предложението ми пиши,всичко друго написано от твоя страна е СПАМ!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Bimero написа:Ако си заинтересован от предложението ми пиши,всичко друго написано от твоя страна е СПАМ!Bimero написа:Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30)
Коментар
-
Bimero написа:Ще чакам един смислен отговор,в който очаквам да си ме разбрал какво искам да кажа!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Bimero написа:Ще чакам един смислен отговор,в който очаквам да си ме разбрал какво искам да кажа!
Коментар
-
Bimero написа:Явно не си изгледал клиповете за да разбереш! http://vbox7.com/play:bc33ef41 -това е мойто кошниче 320и Е46 +леки модове,но и от тогава изтече много вода,но и мнооого проблеми се появиха!Както и да е мисля,че стигнахме до консенсус или поне по повечето въпроси!Само остана да кажеш и мнението си за вървежа на МЕГА СПРЯЛАТА 335-ца и дали би искал да премериш сили с някое Софийско БМВ(включително и моето)!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Bimero написа:Явно не си изгледал клиповете за да разбереш! http://vbox7.com/play:bc33ef41 -това е мойто кошниче 320и Е46 +леки модове,но и от тогава изтече много вода,но и мнооого проблеми се появиха!Както и да е мисля,че стигнахме до консенсус или поне по повечето въпроси!Само остана да кажеш и мнението си за вървежа на МЕГА СПРЯЛАТА 335-ца и дали би искал да премериш сили с някое Софийско БМВ(включително и моето)!
Коментар
-
Bimero написа:Хахахахха!Добре де само се питам-защо отбягваш въпроса за вървежа на 335-цата!И то про положение,че тази дискусия се води точно заради нея и преценката ти за вървеж спрямо нея!На клипа,който постнах ЯСНО се вижда,че дори и с МЕРАК(припомпване преди да завие)на тази кола не и се ВЪРВИ ИЗОБЩООООООООООООО!Явно имаш мнение,НО вече не ти се споделя????ИЛИ?................Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Bimero хабиш се за ланкаджия и човек който няма и понятие що е гонка. До началото на тази година си мислеше, че Либра 1.9 JTD с чип може да се справи с мен. А ти си тръгнал да му говориш за коли от които и понятие няма...P.S. Да имаш в предвид, че тук се банват и наказват гонещите се, а на почит са ей такива философи. дето като видят 140 на километража и им се потят ръцете'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM