Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лелелеллелеле,ако имаш път към София с Либрата пиши ми Л.с да се поприземиш малко(съвсем колегиално ти го казвам)!Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30).След като не ти се повярва какво ти се случва,ще те изкараме срещу една Алфа 2.4 Jtd засилена подобаващо и тя да ти сипе и да се поукротиш!Щял да излиза срещу 335 в Е30.....................................!Едно време имаше готини гонки и теми в тоя раздел обаче сега..................всичко е заприличало на Need for speed.................12345,Shift-1,2 и т.н!Има колеги които омишлено те подиграват за да се спреш с глупостите ти НЕ..........!Предполагам ще възприемеш поста ми като зрял човек и ще ме разбереш какво искам да ти кажа!А за предложението ми за старт с БМВ-та си е в сила като откриеме сезона и минеш покрай София!Ако пък са ти силни бензиновите БМВ-та ще ти изкараме някой дизеляк!

Коментар

Bimero написа:
      Лелелеллелеле,ако имаш път към София с Либрата пиши ми Л.с да се поприземиш малко(съвсем колегиално ти го казвам)!Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30).След като не ти се повярва какво ти се случва,ще те изкараме срещу една Алфа 2.4 Jtd засилена подобаващо и тя да ти сипе и да се поукротиш!Щял да излиза срещу 335 в Е30.....................................!Едно време имаше готини гонки и теми в тоя раздел обаче сега..................всичко е заприличало на Need for speed.................12345,Shift-1,2 и т.н!Има колеги които омишлено те подиграват за да се спреш с глупостите ти НЕ..........!Предполагам ще възприемеш поста ми като зрял човек и ще ме разбереш какво искам да ти кажа!А за предложението ми за старт с БМВ-та си е в сила като откриеме сезона и минеш покрай София!Ако пък са ти силни бензиновите БМВ-та ще ти изкараме някой дизеляк!
      Всичко разбрах, с изключение на едно - каква ти е мисълта А още повече пък защо?! Пък за това дето априори ти иде на акъла да го кажеш също говори много (но не добре). Това, че с моите приятели зе закачаме, а те в крайна сметка се отказват от премерване, не значи, че имам прекалено голямо самочувствие на кой знае какъв рейсър, но това което ти пишеш пък значи ти колко държиш да блеснеш... с отразена светлина.п.с. научи се да пишеш грамотно (че по писането се познава кой е по-зрелия от нас двамата)
      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

chaveto написа:
        BO написа:
        tyson написа:
        chavetohttp://www.youtube.com/watch?v=iFTEa2pn0wE 0-100
        На този клип от 2-ра ли тръгва?
        Няма как да тръгне на 2-ра така.Просто клипа е пунта мара,
        Клипа въобще не е пунта мара. С моята която е 140к.с. и не е мапвана правя същото тръгване. Който не вярва може да се обзаложим
        Чаве, като казвам, че клипа е пунта мара, значи имам нещо предвид (ако не е правен някакъв механичен тунинг по колата).Я ми кажи твоята кола на 2-ра при 4500 и на 3-та при 4500 с каква скорост се движи и ще говорим натам.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не мога да ти отговоря, никога не съм я вкарвал в тези обороти и да съм гледал скоростта. Иначе има малко разминаване между моите обороти и тези от този клип.

Коментар

Колега, не се заяждам ам и в мое село имаше е30 - М30B35 (др е въпроса колко коня са останали от 211-те за 20 год.) и с тая дизелова тежка либра може само старта да му вземеш докато си разплита гумите.
            FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

chaveto написа:
              Не мога да ти отговоря, никога не съм я вкарвал в тези обороти и да съм гледал скоростта. Иначе има малко разминаване между моите обороти и тези от този клип.
              Не е проблема при теб, а проблема е в клипа.За това и казах, че е измислен.Разминаването е приблизително 25-30км/ч, което не си е малко
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

D. Stanev написа:
                Bimero написа:
                Всичко разбрах, с изключение на едно - каква ти е мисълта А още повече пък защо?! Пък за това дето априори ти иде на акъла да го кажеш също говори много (но не добре). Това, че с моите приятели зе закачаме, а те в крайна сметка се отказват от премерване, не значи, че имам прекалено голямо самочувствие на кой знае какъв рейсър, но това което ти пишеш пък значи ти колко държиш да блеснеш... с отразена светлина.п.с. научи се да пишеш грамотно (че по писането се познава кой е по-зрелия от нас двамата)
                Ти имаш ли представа в кой раздел пишеш???Ако сме в раздела граматика и правопис в българския език в сайта БГ-мама ОК обаче ако не си забелязъл НЕ СМЕ!Предложих ти съвсем нормално ако искаш да видиш кое как върви(спрямо моторите на БМВ)и твоята "кола" да драснеш някой друг ред!Доста сбирки организирам(както АЗ така и моите приятели)на,които има предостатъчно КОЛИ и ДРЪПКИ за да се мъча да "БЛЕСВАМ"където и да е!И това ти го пиша за да осъзнаеш,че не съм някой "ХЕЙТЪР"и гледам само да придам "смисъл" на темата с някой друг старт.Ако ми прочетеш ВСИЧКИ мнения в този форум си мисля,че ще разбереш,че не се заяждам,а ще се опитвам да ти създам реална представа как върви един мотор на БМВ,камо ли пък 3.5(3430cc) и то в купе на Е30,защото имам познат с Е30 комби с 3.0 В8 218к.с!!!И не ми се прави на остроумен и много "ГРАМОТЕН",защото няма смисъл.Пак ти повтарям тук НИ интересуват само гонки и коли,ПРАВОПИС НЕ(или поне не в конкретно посочените от теб граници)!Ако си заинтересован от предложението ми пиши,всичко друго написано от твоя страна е СПАМ! Моята идея е-ДА СЕ ЗАМЕРИШ С БМВ-та В ДОБРА КОНДИЦИЯ И ДА ВИДИШ КАК ВЪРВИ ТВОЯТА КОЛА СПРЯМО ТЯХ!Това ти го надрасках ако ОТНОВО не си ме разбрал каква ми е идеята!

Коментар

Bimero написа:
                  Ако си заинтересован от предложението ми пиши,всичко друго написано от твоя страна е СПАМ!
                  Приемам казаното от теб, въпреки, че не съм съгласен. Относно гонките - не съм класически тип рацер, който да чака някой да му организира гонки, но това не значи, че не съм правил. Ако искаш да се мерим - може да се мерим, но не ми излизай с номера БМВ-то на еди кой си! Такива познати с разни бързи и още по-бързи и аз имам, но им е омръзнало някой да се уговаря за гонки от тяхно име. Пък ти ако имаш претенции за някакъв майсторлък и опит в драговете можеш да ми разгледаш клипчетата и евентуално да ми дадеш съвет ако си в състояние, предивд това което си видял. Понеже има огромна разлика в подхода при кола със задно и такава с предно, както и при турбо дизел и бензинов атмосферен двигател. Пък въпросните ми потенциални опоненти (и приятели) към момента не искат (а и обективно не са в състояние) да направим пробен старт. Никога не съм твърдял, че ще бия на Гецата 335-цата, въпреки че така ми се струва поне в това състояние в което е в момента (а то не е много добро - колата няма задни спирачки, а и съединителя и е тръгнал). Що се касае до Калибрата там единственото обяснение е, че няма смисъл щото така или иначе ще падна, въпреки моето настояване.П.С. Ти да не си мислиш, че тази тема е обетована територия за хора с 12 (и под 12) секундни коли? Все пак Либрата си е семейна кола и въпреки това с доста прилични възможности.

Коментар

D. Stanev написа:
                    Bimero написа:
                    Ако си заинтересован от предложението ми пиши,всичко друго написано от твоя страна е СПАМ!
                    Приемам казаното от теб, въпреки, че не съм съгласен. Относно гонките - не съм класически тип рацер, който да чака някой да му организира гонки, но това не значи, че не съм правил. Ако искаш да се мерим - може да се мерим, но не ми излизай с номера БМВ-то на еди кой си! Такива познати с разни бързи и още по-бързи и аз имам, но им е омръзнало някой да се уговаря за гонки от тяхно име. Пък ти ако имаш претенции за някакъв майсторлък и опит в драговете можеш да ми разгледаш клипчетата и евентуално да ми дадеш съвет ако си в състояние, предивд това което си видял. Понеже има огромна разлика в подхода при кола със задно и такава с предно, както и при турбо дизел и бензинов атмосферен двигател. Пък въпросните ми потенциални опоненти (и приятели) към момента не искат (а и обективно не са в състояние) да направим пробен старт. Никога не съм твърдял, че ще бия на Гецата 335-цата, въпреки че така ми се струва поне в това състояние в което е в момента (а то не е много добро - колата няма задни спирачки, а и съединителя и е тръгнал). Що се касае до Калибрата там единственото обяснение е, че няма смисъл щото така или иначе ще падна, въпреки моето настояване.П.С. Ти да не си мислиш, че тази тема е обетована територия за хора с 12 (и под 12) секундни коли? Все пак Либрата си е семейна кола и въпреки това с доста прилични възможности.
                    Я виж какво съм ти написал тук!Ако ме биеш мен има смисъл да заставаш до другите(и то при положение,че ме биеш с определена разлика между двама ни)иначе няма да има смисъл да си трошиш колата!
                    Bimero написа:
                    Ще ти оредя старт с каквото искаш БМВ(от моето до 2.8 и 3.0В8 в Е30)
                    Второ изгледах ти клиповете от профила и смея да кажа,че не умееш да стартираш(или поне от това,което показваш на клиповете е така)!Сега за да не излезна всезнайко(и лаладжия)ето ти моя профил http://vbox7.com/byuser:bimera и преди да кажеш каквото и да е изгледай ВСИЧКИТЕ 203 клипа с мое участие(както като присъстващ така и като участник) и кажи дали мнението ми би те накарало да поправиш нещо в карането си! .Също видях,че си присъствал на Сепарева Баня на драга организиран от Алфистите,което означава,че познаваш хора,които и аз познавам,което означава,че имаш представа,какво ти трябва за да тръгне Либрата с този мотор-2.4jtd!И само искам да си кажеш мнението за този клип от профила ти- http://www.vbox7.com/play:0460ba8311 ем извинявай обаче ако това е вървежа на 335-цата ми тоооооооооо е пределно ясно,че ще я препарираш(то тя не може да се окопае на 1-ва с отворен диф и 15-ки)какво говорим за вървеж и то на 3.5 211к.с!Ще чакам един смислен отговор,в който очаквам да си ме разбрал какво искам да кажа!Аааааааа и не не мисля,че в раздела преобладават 12-сек коли,обаче е хубаво да се придобие реална представа за нещата(относно замерването между две коли),а не само да се гадае!А това за познатите и мощните коли по-добре недей,не се знае кой кого познава то нас двамата!

Коментар

Bimero написа:
                      Ще чакам един смислен отговор,в който очаквам да си ме разбрал какво искам да кажа!
                      Ами те станаха много въпроси... Първо не те знам с каква кола си. Второ казваш, че тръгвам зле, о.к. и други ми го казаха, но никой не ми каза как по-точно да тръгна добре, освен, че по-плавно да отпускам съединителя (а какво да правя с газта тогава). Трето - относно познатите и Алфа драг дейя - да, вероятно. Четвърто относно "какво да направя за да тръгне jtd-то" - да, но все пак е нужен компромис - не искам да ми дава преразход (ако вървежа беше водещ нямаше да карам Либра). Четвърто относно клипа - да това е 335-цата на Гецата. Пето - относно гадаенето - точно за това пуснах тая тема - да чуя мнения относно това с какви коли реално мога да се пробвам (понеже като ходя по сбирки на маса всякакви закачки се правят, но и понякога се ходи до терминала). Иначе аз няма как да знам... а съм ставал свидетел на доста парадоксални резултати от на пръв поглед несъпоставими коли с уж предизвестен изход. А пък като хората са ми познати - нищо не рискувам, дори да падна (освен на старта ако не ги чалосам ). И... остана темата с познатите... ами баш за да не стават сакатлъци (както са ставали) за по-сигурно съм си с името, а не с ник. Е, не познавам цяла плеяда от хора с 12 секундни коли, само двама... за третия не съм сигурен дали влиза в тая категория.

Коментар

D. Stanev написа:
                        Bimero написа:
                        Ще чакам един смислен отговор,в който очаквам да си ме разбрал какво искам да кажа!
                        Ами те станаха много въпроси... Първо не те знам с каква кола си. Второ казваш, че тръгвам зле, о.к. и други ми го казаха, но никой не ми каза как по-точно да тръгна добре, освен, че по-плавно да отпускам съединителя (а какво да правя с газта тогава). Трето - относно познатите и Алфа драг дейя - да, вероятно. Четвърто относно "какво да направя за да тръгне jtd-то" - да, но все пак е нужен компромис - не искам да ми дава преразход (ако вървежа беше водещ нямаше да карам Либра). Четвърто относно клипа - да това е 335-цата на Гецата. Пето - относно гадаенето - точно за това пуснах тая тема - да чуя мнения относно това с какви коли реално мога да се пробвам (понеже като ходя по сбирки на маса всякакви закачки се правят, но и понякога се ходи до терминала). Иначе аз няма как да знам... а съм ставал свидетел на доста парадоксални резултати от на пръв поглед несъпоставими коли с уж предизвестен изход. А пък като хората са ми познати - нищо не рискувам, дори да падна (освен на старта ако не ги чалосам ). И... остана темата с познатите... ами баш за да не стават сакатлъци (както са ставали) за по-сигурно съм си с името, а не с ник. Е, не познавам цяла плеяда от хора с 12 секундни коли, само двама... за третия не съм сигурен дали влиза в тая категория.
                        Явно не си изгледал клиповете за да разбереш! http://vbox7.com/play:bc33ef41 -това е мойто кошниче 320и Е46 +леки модове,но и от тогава изтече много вода,но и мнооого проблеми се появиха!Както и да е мисля,че стигнахме до консенсус или поне по повечето въпроси!Само остана да кажеш и мнението си за вървежа на МЕГА СПРЯЛАТА 335-ца и дали би искал да премериш сили с някое Софийско БМВ(включително и моето)!

Коментар

Bimero написа:
                          Явно не си изгледал клиповете за да разбереш! http://vbox7.com/play:bc33ef41 -това е мойто кошниче 320и Е46 +леки модове,но и от тогава изтече много вода,но и мнооого проблеми се появиха!Както и да е мисля,че стигнахме до консенсус или поне по повечето въпроси!Само остана да кажеш и мнението си за вървежа на МЕГА СПРЯЛАТА 335-ца и дали би искал да премериш сили с някое Софийско БМВ(включително и моето)!
                          Да, по време на отговора не бях изгледал клиповете (всъщност и сега не съм всички). Ами значи сме колеги... но не съвсем аз имам 320-ка ама Е36 (М52), имам и в БМВ форума регистрация, пак със сищия ник, но там не съм много активен, само в темата за срещите. По принцип с БМВ-то са ми по-лесни стартовете (не че и с него имам кой знае какъв опит). Видях твоето Е46 320... ами не е като за 320 - бая по-жизнено ми се вижда. Последната жизнена 320-ка която съм карал оле мале беше една Е 30-ка ама това е друга бира... щото моята и за дрифт не става, освен на сняг.За гонака... ммм - това което видях на някои клипове (на повечето) хич не ми хареса - не съм привърженик на такива работи в градски условия. Иначе ако падне сгода можем да направим някой старт, но на безопасно място.

Коментар

D. Stanev написа:
                            Bimero написа:
                            Да, по време на отговора не бях изгледал клиповете (всъщност и сега не съм всички). Ами значи сме колеги... но не съвсем аз имам 320-ка ама Е36 (М52), имам и в БМВ форума регистрация, пак със сищия ник, но там не съм много активен, само в темата за срещите. По принцип с БМВ-то са ми по-лесни стартовете (не че и с него имам кой знае какъв опит). Видях твоето Е46 320... ами не е като за 320 - бая по-жизнено ми се вижда. Последната жизнена 320-ка която съм карал оле мале беше една Е 30-ка ама това е друга бира... щото моята и за дрифт не става, освен на сняг.За гонака... ммм - това което видях на някои клипове (на повечето) хич не ми хареса - не съм привърженик на такива работи в градски условия. Иначе ако падне сгода можем да направим някой старт, но на безопасно място.
                            Хахахахха!Добре де само се питам-защо отбягваш въпроса за вървежа на 335-цата!И то про положение,че тази дискусия се води точно заради нея и преценката ти за вървеж спрямо нея!На клипа,който постнах ЯСНО се вижда,че дори и с МЕРАК(припомпване преди да завие)на тази кола не и се ВЪРВИ ИЗОБЩООООООООООООО!Явно имаш мнение,НО вече не ти се споделя????ИЛИ?................

Коментар

Bimero написа:
                              Хахахахха!Добре де само се питам-защо отбягваш въпроса за вървежа на 335-цата!И то про положение,че тази дискусия се води точно заради нея и преценката ти за вървеж спрямо нея!На клипа,който постнах ЯСНО се вижда,че дори и с МЕРАК(припомпване преди да завие)на тази кола не и се ВЪРВИ ИЗОБЩООООООООООООО!Явно имаш мнение,НО вече не ти се споделя????ИЛИ?................
                              Да, имам мнение. Знам я тази 335-ца и то още от фаза "старт от скрапа" (нищо, че е в кавички си е буквално така). Похвален е ентусиазмт на Гецата и целия труд, който хвърли по нея, но тя си беше обречена още на фаза проект (заедно ходихме да видим състоянието на двигателя - донор една Е32-ка, но той предпочете да чуе мнението на неговия доверен майстор вместо моето... вероятно понеже така му се искаше). Та за тази 335-ца, сега вероятно ти става ясно, че въобще не изглежда лудост да я прескоча. Двигателят имаше и има няколко сериозни проблема (механичните са отстранени, но с горивоподаването и смесообразуването не). Към момента не, че не върви, но не върви като за 3.5 литров мотор сложен на Е30-ка. Горе-долу върви като 323-ка или 325-ца макс. Е трябваше ли според теб (ако Гецата се беше навил на гонка) аз да я снимам и садистично да се кефя тук, като вие същевременно нямате информация за фактическото състояние на колата. Затова казах, че съм бил свидетел на много нереалистични на пръв поглед гонки с много странен резултат. За съжаление ние (които се събираме на сбирки, най-вече от БМВ форума) не разполагаме с идтинска бегачка, която да може да излезе на някой Кадет GSI, или Калибра, или каквото и да било друго... (срам, срам... заради това преместихме сбирките за да не ни бъзикат колегите от VW и Опел форума ). Е сега вече ти е ясно горе-долу защо пуснах темата... макар, че имаше и леко майтапчийски подтекст.

Коментар

Bimero хабиш се за ланкаджия и човек който няма и понятие що е гонка. До началото на тази година си мислеше, че Либра 1.9 JTD с чип може да се справи с мен. А ти си тръгнал да му говориш за коли от които и понятие няма...P.S. Да имаш в предвид, че тук се банват и наказват гонещите се, а на почит са ей такива философи. дето като видят 140 на километража и им се потят ръцете
                                '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM