Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chavetohttp://www.youtube.com/watch?v=iFTEa2pn0wE 0-100
    На този клип от 2-ра ли тръгва?
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      Няма как да тръгне на 2-ра така.Просто клипа е пунта мара,
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        tyson написа:
        Няма как да тръгне на 2-ра така.Просто клипа е пунта мара,
        Клипа въобще не е пунта мара. С моята която е 140к.с. и не е мапвана правя същото тръгване. Който не вярва може да се обзаложим

Коментар

Не знам как е правен клипа, но със сигурност не е коректен. Не е коректен всеки клип на който не се вижда околната среда или пътя. Иначе трябва да приемем сниманото на юнашко доверие. Не казвам, че заснетото е непостижимо за Либра. Още не съм се наканил да правя тестове с 2.4-ката, но ще направя... само дето не съм измислил как да монтирам фотоапарата така, че при рязко потегляне да не се килка назад стойката... трябва ми някакъв фиксатор на подходящо място.
          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Пробвай да го затиснеш с подглавника на пасажерската седалка
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Не виждам при едно ускорение 0-100 какво трябва да се гледа на пътя. Иначе сам си направи сметката след добър мап как ускоряваш до 100. След това отново помисли, че вече нямаш 1-ва и имаш с едно превключване по малко. Също така ако при вас не е заснежено/заледено можеш да си направиш пробата да тръгнеш от втора и тогава сам ще разбереш каква е разликата.П.С а с подглавника не става, няма да се вижда хубаво км/оборотомера.

Коментар

chaveto написа:
                Не виждам при едно ускорение 0-100 какво трябва да се гледа на пътя. Иначе сам си направи сметката след добър мап как ускоряваш до 100. След това отново помисли, че вече нямаш 1-ва и имаш с едно превключване по малко. Също така ако при вас не е заснежено/заледено можеш да си направиш пробата да тръгнеш от втора и тогава сам ще разбереш каква е разликата.П.С а с подглавника не става, няма да се вижда хубаво км/оборотомера.
                Идеята е да се види дали вобще колата се движи, понеже може да е на стенд, може да е по някое супер нанадолнище и пр. фактори, които да останат скрити за "наивния" наблюдател. Това с тръгване на ІІ-ра съм го мислил, даже съм го правил, но не за старт за време, но откак смених съединителя нещо не смея.

Коментар

chave - очаквам клип от теб, заснет с такъв старт. Не ме разочаровай
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    chave - очаквам клип от теб, заснет с такъв старт. Не ме разочаровай
                    Не виждам какво трябва да доказвам на който и да било. Имаш си либра която е ++ , значи и ти можеш да направиш същият клип Моята не е ++ ами е -- и няма да стане клипа

Коментар

5 страници и 1 чесец от началото на темата....вече не си и спомням по какъв повод биде пусната....
                      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

RASTIL написа:
                        5 страници и 1 чесец от началото на темата....вече не си и спомням по какъв повод биде пусната....
                        Горе долу на какво е способна една либра, в тази насока е темата.

Коментар

Днеска се возих в Либрата на Станев , 2.4 140 с лек ремап, до пролетния събор да я е мапнал, като хората, че от ся му казвам ще гледа задния номер на 1.9
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ей насрахте се.Темата е за 1.6 срещу нам си ко си ама вие от 9 кладенеца вода донесохте.Ами просто и ясно 1.6 не може срещу......Емо стига ве.За мен сега сте на кантар като гледах старта му днес на заледено.Камоли с крайно мапване.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Дай да заложим парите за новата ти кола ? Или малко по-реалистично, 1 резервоар нафта ? p.s. 2.60лв е литъра
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Дай да заложим парите за новата ти кола ? Или малко по-реалистично, 1 резервоар нафта ? p.s. 2.60лв е литъра
                                Айде, аз няма да я барам до пролетния... но до тогава дизела може да е чукнал 3 лева Утре ако поизсъхне, както се надявам, ще ида до тестовата отсечка да се пробвам... сам, че нещо опонентите се разсъхнаха. Поне да заснема няколко ускорения и доускорения да знам къде какво става. Ще пробвам да я закача и на ФЕС-а. И да, Емо в известен смисъл е прав - и аз имам усещането, че 1.9-ката с мапа се държеше по-добре. Шибания чек енджин понякога пак светва на ІV-та, затова искам да направя няколко теста. А до пролетния събор се надявам да съм сменил и дясната чаша с трипода.

Коментар

Working...
                                X