chavetohttp://www.youtube.com/watch?v=iFTEa2pn0wE 0-100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tyson написа:chavetohttp://www.youtube.com/watch?v=iFTEa2pn0wE 0-100A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не знам как е правен клипа, но със сигурност не е коректен. Не е коректен всеки клип на който не се вижда околната среда или пътя. Иначе трябва да приемем сниманото на юнашко доверие. Не казвам, че заснетото е непостижимо за Либра. Още не съм се наканил да правя тестове с 2.4-ката, но ще направя... само дето не съм измислил как да монтирам фотоапарата така, че при рязко потегляне да не се килка назад стойката... трябва ми някакъв фиксатор на подходящо място.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Не виждам при едно ускорение 0-100 какво трябва да се гледа на пътя. Иначе сам си направи сметката след добър мап как ускоряваш до 100. След това отново помисли, че вече нямаш 1-ва и имаш с едно превключване по малко. Също така ако при вас не е заснежено/заледено можеш да си направиш пробата да тръгнеш от втора и тогава сам ще разбереш каква е разликата.П.С а с подглавника не става, няма да се вижда хубаво км/оборотомера.
Коментар
-
chaveto написа:Не виждам при едно ускорение 0-100 какво трябва да се гледа на пътя. Иначе сам си направи сметката след добър мап как ускоряваш до 100. След това отново помисли, че вече нямаш 1-ва и имаш с едно превключване по малко. Също така ако при вас не е заснежено/заледено можеш да си направиш пробата да тръгнеш от втора и тогава сам ще разбереш каква е разликата.П.С а с подглавника не става, няма да се вижда хубаво км/оборотомера.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Ей насрахте се.Темата е за 1.6 срещу нам си ко си ама вие от 9 кладенеца вода донесохте.Ами просто и ясно 1.6 не може срещу......Емо стига ве.За мен сега сте на кантар като гледах старта му днес на заледено.Камоли с крайно мапване.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:Дай да заложим парите за новата ти кола ? Или малко по-реалистично, 1 резервоар нафта ? p.s. 2.60лв е литъраНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар