От вчера вече съм с ремап, а от сряда ще съм и с нов съединител та... ще имам ли шанс срещу Браво 1.6?Сега извън майтапа, искам сериозно да попитам за мнението ви, кой ми е в категорията и какви спаринг партньори да си подбирам от кръга на БМВ-джиите и Опел-джиите (питам специално за тях понеже по сбирки се засичаме най-вече с тях и по-ниски от тревата не смеем да приемем покана за премерване). Либрата е 2.4 - 140 коня.Понеже някой може да пита какъв е мапа, отсега да кажа, че не знам (но инфо може да се набави), понеже ми го прави баджанака (коледен подарък), пък пари за дино не ми се дават, но мога след смяната на съединител да заснема няколко ускорения и доускорения. Изискванията ми са били да не пуши много и да не ми дава преразход, значи не е топ перформънс... поне докато не си сменя и дясната полуоска.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз бих скачал само на Браво с 1.2 макс до 1.4 двигател.За да искаш да мериш сили с 1.6 ще трябва нови турбини, кулери, пътища и още куп щуротии Yellow_Flash_Colorz_PDT_30A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
nedialk00
-
Re: Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
D. Stanev написа:От вчера вече съм с ремап, а от сряда ще съм и с нов съединител та... ще имам ли шанс срещу Браво 1.6?Сега извън майтапа, искам сериозно да попитам за мнението ви, кой ми е в категорията и какви спаринг партньори да си подбирам от кръга на БМВ-джиите и Опел-джиите (питам специално за тях понеже по сбирки се засичаме най-вече с тях и по-ниски от тревата не смеем да приемем покана за премерване). Либрата е 2.4 - 140 коня.Понеже някой може да пита какъв е мапа, отсега да кажа, че не знам (но инфо може да се набави), понеже ми го прави баджанака (коледен подарък), пък пари за дино не ми се дават, но мога след смяната на съединител да заснема няколко ускорения и доускорения. Изискванията ми са били да не пуши много и да не ми дава преразход, значи не е топ перформънс... поне докато не си сменя и дясната полуоска.'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:пробвай се с вектра 150 стокНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Ми ще ти е трудничко ако е читава или с модове, даже ще паднеш вероятно Ама ще ти е мяркаНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
vsd написа:D. Stanev написа:От вчера вече съм с ремапНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Trojaneca написа:Замислете се, защо никой от колегите със колите над 200 коня, не се е пускал с Браво 1.6Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар