позасилена от LPG тунинг :D xaxa
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вече не карам както едно време, след три тоталки осъзнах че може би следващия път може да го няма.А колко ми е засилена колата е друг въпрос, да кажем че по скоро заради хобито да си правя колата непродаваема.А колегата с изказването за лпж и засилването, има още малко да почете. Газта е по добро гориво от бензина, ама някой трябва да се замислиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ммм, темичката се е поразвила. Не щат ваговете за момента да правим гонка... Само се чудя, дали някой не би могъл да ги мотивира... с обаждане по телефона Е тоя номер е на Гецата с Е 30-ката - 0876/224282Те тоя пък е на Наско с Калибрата - 0887/878624Пък ако някой успее да ги мотивира по-добре от мен ще почерпя ...че не само вие искате клипче, една камара народ около мене чакат... понеже заканите бяха от тяхна странаНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Тоя раздел е адски зле. не знам защо още съществува просто. Поеечето тук са "компетенции" Никой не се гони, никакви клипове няма. Т.е. ммаше 1 единствена тема, но и модераторите едни компетентни и те, че я заключиха.Съветвам който отговаря тук да последва примера на ланча и бмв форума. Закривате го тоя жалък раздел и го отървате от мъките му.Очевидно "рацинга" не важи за марката Фиат.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM