Аз не искам изпадам в спорове, щото дори нямам 2.4, но доколкото знам си със сток съединителя.Ако е така, то съшия този съединител става и на Либрата.За 1.9 ми споделиха, какво е решението на този проблем.
Аз не искам изпадам в спорове, щото дори нямам 2.4, но доколкото знам си със сток съединителя.Ако е така, то съшия този съединител става и на Либрата.За 1.9 ми споделиха, какво е решението на този проблем.
Колега Банков, ти разбра ли за какво служи разпънката на предните бомбета Щото тука гледам веднага хвана на бай Роман рецептата и знайш, кога и как надуват чарджър-а и турбото, пък за предната разпънка ..... не знаиш Мноу работи се научават тука....мам.а му
Колега Банков, ти разбра ли за какво служи разпънката на предните бомбета Щото тука гледам веднага хвана на бай Роман рецептата и знайш, кога и как надуват чарджър-а и турбото, пък за предната разпънка ..... не знаиш Мноу работи се научават тука....мам.а му
Знам знам че много неща се научават особенно в пишман тунинг и перформанса. Много добре знам за какво служи разпънката и за това моите съм ги махнал, стига ми окачването на колата да ме държи стабилно в завоите, не че се хваля ама това кони на четерите колела с пружинете лекува бъбреци по добре от уролог
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
За съединителя е ясно че си ковал всичко на парче и че е керамика За това питах за буталата, че от тя после и пепелници не става. Я обясни как нитрогена и дизеловия двигател се понасят.
За съединителя е ясно че си ковал всичко на парче и че е керамика За това питах за буталата, че от тя после и пепелници не става. Я обясни как нитрогена и дизеловия двигател се понасят.
Ех... Тези дизел тунингисти начии :D Ей така се понасят нитрото и дизела:http://diesel-club.com/forum/viewtop...eature=inboxИ още мнооого примери за дизели с нитро тук в БГ Аз пък казвам, че 2.4 JTD му понася идеално нитрото и може да ползваш буталата не само за пепелници, ама то от много четене на статии из нета и стари копирани лафове от там, ко друго да знаем
Сигурно си прав за опита и за статиите, все трябва да се почне от някъде ба**ти как ме върна в младините Пък колко разбирам от тунинг, и дали ми върви колатае друга тема
Сигурно си прав за опита и за статиите, все трябва да се почне от някъде ба**ти как ме върна в младините Пък колко разбирам от тунинг, и дали ми върви колатае друга тема
Е може си разбираш и бърза кола да имаш, не знам Както каза е друга тема т’ва.Ама при дизела има ко да доизгладиш А направи ми впечатление, че каза на нитрото - Нитроген. Не разбрах само какво ще го правиш тоя нитроген Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А някъде пускал ли си се на гонкки, че чух колата била позасилена
Коментар