Не знам как е правен клипа, но със сигурност не е коректен. Не е коректен всеки клип на който не се вижда околната среда или пътя. Иначе трябва да приемем сниманото на юнашко доверие. Не казвам, че заснетото е непостижимо за Либра. Още не съм се наканил да правя тестове с 2.4-ката, но ще направя... само дето не съм измислил как да монтирам фотоапарата така, че при рязко потегляне да не се килка назад стойката... трябва ми някакъв фиксатор на подходящо място.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Не виждам при едно ускорение 0-100 какво трябва да се гледа на пътя. Иначе сам си направи сметката след добър мап как ускоряваш до 100. След това отново помисли, че вече нямаш 1-ва и имаш с едно превключване по малко. Също така ако при вас не е заснежено/заледено можеш да си направиш пробата да тръгнеш от втора и тогава сам ще разбереш каква е разликата.П.С а с подглавника не става, няма да се вижда хубаво км/оборотомера.
Не виждам при едно ускорение 0-100 какво трябва да се гледа на пътя. Иначе сам си направи сметката след добър мап как ускоряваш до 100. След това отново помисли, че вече нямаш 1-ва и имаш с едно превключване по малко. Също така ако при вас не е заснежено/заледено можеш да си направиш пробата да тръгнеш от втора и тогава сам ще разбереш каква е разликата.П.С а с подглавника не става, няма да се вижда хубаво км/оборотомера.
Идеята е да се види дали вобще колата се движи, понеже може да е на стенд, може да е по някое супер нанадолнище и пр. фактори, които да останат скрити за "наивния" наблюдател. Това с тръгване на ІІ-ра съм го мислил, даже съм го правил, но не за старт за време, но откак смених съединителя нещо не смея.
chave - очаквам клип от теб, заснет с такъв старт. Не ме разочаровай
Не виждам какво трябва да доказвам на който и да било. Имаш си либра която е ++ , значи и ти можеш да направиш същият клип Моята не е ++ ами е -- и няма да стане клипа
Днеска се возих в Либрата на Станев , 2.4 140 с лек ремап, до пролетния събор да я е мапнал, като хората, че от ся му казвам ще гледа задния номер на 1.9
Ей насрахте се.Темата е за 1.6 срещу нам си ко си ама вие от 9 кладенеца вода донесохте.Ами просто и ясно 1.6 не може срещу......Емо стига ве.За мен сега сте на кантар като гледах старта му днес на заледено.Камоли с крайно мапване.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Дай да заложим парите за новата ти кола ? Или малко по-реалистично, 1 резервоар нафта ? p.s. 2.60лв е литъра
Айде, аз няма да я барам до пролетния... но до тогава дизела може да е чукнал 3 лева Утре ако поизсъхне, както се надявам, ще ида до тестовата отсечка да се пробвам... сам, че нещо опонентите се разсъхнаха. Поне да заснема няколко ускорения и доускорения да знам къде какво става. Ще пробвам да я закача и на ФЕС-а. И да, Емо в известен смисъл е прав - и аз имам усещането, че 1.9-ката с мапа се държеше по-добре. Шибания чек енджин понякога пак светва на ІV-та, затова искам да направя няколко теста. А до пролетния събор се надявам да съм сменил и дясната чаша с трипода.
Коментар