Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fast_ghost написа:
    nsn написа:
    КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ АЗ С БРАВОТО ИМАМ ЕДНА ПОБЕДА И ЕДНА ЛЕКА ЗАГУБА ОТ ЕДИН КАЛНИК НА 400М ОТ ВЕКТРА 150КС КАТО ПОБЕДИЛАТА МЕ ВЕКТРА Е С ДРУГО ЕКУ НЕЗНАМ И АЗ ОТ КАКВО Е НО НЕ Е НЕИНОТО НО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИЯ СТАРТ НА ВЕКТРАТА БРАВОТО С МУЗИКАТА Е 1250 НА ЕЛ КАНТАР А ОТНОСНО ЛИБРАТА НЕ ЗНАМ КАКЪВ СТАРТ ИМА НО ТРЯБВА ДА ОТУПАШ ТАКАВА ВЕКТРА ОТНОСНО ПОСТИЖЕНИЯТА НА БРАВОТО ПУСКАЙ СЕ И ПИШИ А ОТНОСНО СЕАТ ТОЛЕДО ТДИ 110 С ЧИП МЕ БИЕ ЕДНА КОЛА И ТО МЕ МИНАВА КЪМ 300М ТОГАВА СЕАТА СЕ РАЗВЪРТА СТРАХОТНО
    брато специялно за 1.9 110 коня чип недей да говориш така ... имам един приятел, който кара сеат ибиза 1.9 ТДИ с чип правен при келеша... мога да ти кажа, че тая кола се е пускала с какви ли не... премазва даже 1.8Т или шофьора на сеата е келаф и не може да кара, или колата ти е с хиляди модове
    а замислял ли си се че шофера на 1.8Т също може да е келаф това ТДИ 110 с чип не е чак такъв "самолет" .....
    Italfan

Коментар

Та като намесихте 1.8Т поне кажете за кое 1.8Т говорите, защото до колкото знам има доста разновидности. Също така знам, че при пипане на въпросното 1.8 и става нещо сериозно

Коментар

Даа... вече съм с нов съединител от "Вентура Гараж" в София, но ми охладиха ентусиазма... искат да не го напъвам поне 2000 км иначе ако станело неща с него ми отпадала гаранцията За момента обаче тоя с Калибрата се ослушва, но пък ми се наточи друг с Е30 с 3.5 мотор от 7-а серия... но и него трябва да почакам докато си сложи задни спирачки. Ето му темата в БМВ форума: http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...9225Снощи бях на сбирка и изведнъж се сви контингента на мераклиите за гонки... пък Гецко с БМВ-то ще го накарам ако падне да коленичи пред Ланчата и да и целуне емблемата, пък аз ще го снимам и ще го кача в БМВ форума Просто ще настоявам за това условия, понеже той ме предизвиква!
        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Ццццц ей го на още един рацер се пръкна. Сега ще пропищи целия регион от бегачката.И сега с новия мап повече ли върви от моята
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
            Ццццц ей го на още един рацер се пръкна. Сега ще пропищи целия регион от бегачката.И сега с новия мап повече ли върви от моята
            Не ми дават да я напъвам. Ще ходя до Разград и на връщане ще я поподгоня лекичко. За сега не мога да кажа, че нали зтаеш и полуоска имам за смяна, което се надявам да стане на 28-и.

Коментар

Хаха - освен ако няма сняг да ги слагаме на чертата в Разград.Да видим как ще се представи моята като е сток в момента.
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                Хаха - освен ако няма сняг да ги слагаме на чертата в Разград.Да видим как ще се представи моята като е сток в момента.
                Твоята беше много серт аз като я карах - много ми хареса вървежа... може би това помогна, все пак да се навия за 2.4-ка

Коментар

abart_ написа:
                  fast_ghost написа:
                  nsn написа:
                  КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ АЗ С БРАВОТО ИМАМ ЕДНА ПОБЕДА И ЕДНА ЛЕКА ЗАГУБА ОТ ЕДИН КАЛНИК НА 400М ОТ ВЕКТРА 150КС КАТО ПОБЕДИЛАТА МЕ ВЕКТРА Е С ДРУГО ЕКУ НЕЗНАМ И АЗ ОТ КАКВО Е НО НЕ Е НЕИНОТО НО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИЯ СТАРТ НА ВЕКТРАТА БРАВОТО С МУЗИКАТА Е 1250 НА ЕЛ КАНТАР А ОТНОСНО ЛИБРАТА НЕ ЗНАМ КАКЪВ СТАРТ ИМА НО ТРЯБВА ДА ОТУПАШ ТАКАВА ВЕКТРА ОТНОСНО ПОСТИЖЕНИЯТА НА БРАВОТО ПУСКАЙ СЕ И ПИШИ А ОТНОСНО СЕАТ ТОЛЕДО ТДИ 110 С ЧИП МЕ БИЕ ЕДНА КОЛА И ТО МЕ МИНАВА КЪМ 300М ТОГАВА СЕАТА СЕ РАЗВЪРТА СТРАХОТНО
                  брато специялно за 1.9 110 коня чип недей да говориш така ... имам един приятел, който кара сеат ибиза 1.9 ТДИ с чип правен при келеша... мога да ти кажа, че тая кола се е пускала с какви ли не... премазва даже 1.8Т или шофьора на сеата е келаф и не може да кара, или колата ти е с хиляди модове
                  а замислял ли си се че шофера на 1.8Т също може да е келаф това ТДИ 110 с чип не е чак такъв "самолет" .....
                  ами колега може и да си прав. а къде съм написал че сеата върви като самолет?
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

внимавай сеата да не е КУПРА,тогава
                    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Trojaneca написа:
                      Замислете се, защо никой от колегите със колите над 200 коня, не се е пускал с Браво 1.6
                      Заради баснята за лъва и кучето?????
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

D. Stanev написа:
                        pr_00f написа:
                        Не ми дават да я напъвам.
                        Това с 2к е малко глупаво, защото нали се сещаш, че за тези км можеш да натиснеш педала 100 пъти а може и да са 1000

Коментар

На това 3.5 няма и стоповете да му виждаш ако е направено като хората и е живичко
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                            На това 3.5 няма и стоповете да му виждаш ако е направено като хората и е живичко
                            +1
                            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

S.W.A.T. написа:
                              За момента не го знам как е, но лятото ги снимах на една гонка с друга Е30-ка - карах зад тях с 1.9-ката и въпреки, че държах фотоапарата не ми се откъсваха, даже ако натиснех както трябва и двамата щях да ги накажа лошо: http://www.vbox7.com/play:8e26d6cbтози с 335-ицата е от ляво.

Коментар

chaveto написа:
                                D. Stanev написа:
                                ... Не ми дават да я напъвам.
                                Това с 2к е малко глупаво, защото нали се сещаш, че за тези км можеш да натиснеш педала 100 пъти а може и да са 1000
                                Абсолютно вярно, но пък съм чувал лично от майстори различни теории! Най-достоверната и логична обаче,според мен е: да се кара с чести смени на предавки за преход от 200-300км. В случая обаче имаш изрични условия за гаранцията на съединителя, така че лекинко ... после на чертата!!!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X