Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lybra 2.4 vs Bravo 1.6 - имам ли шанс?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дори и Чък Норис няма шанс срещу 1.6
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Дори и Чък Норис няма шанс срещу 1.6
      не богохулствай Ако чипа е 6 нема да има ядове да опукаш доста коли
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Много странно... "Култът към 1.6" - това може да е заглавие на страхотен бестселър с много пикантерия вътре... Само се чудя защо точно 1.6? Голф 1.6, Браво 1.6, Астра 1.6, БМВ компакт 1.6... Всъщност никога не съм имал подобна кола (1.6 имам предвид) но вероятно митологизирането идва от факта, че са относително пъргави, благодарение на късите си скорости. От изброените имам впечатления от Астра и Голф 1.6. Наистина резкат се, но за по-високи скорости - ц... Пък за печката - дава комфорт при извънградско пътуване поради възможността да прави бързи и резки изпреварвания на къси отсечки... особено чипната - без да се налага сваляне на предавка... И този комфорт на приемлива цена. Е, ако трябва да съм честен, при наличие на достатъчно пари бих карал кола с многоцилиндров атмосферен двигател с по-голяма кубатура, но... за момента и чипната 2.4-ка ме устройва
        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Само богопомазаните могат да има супер бегачка 1.6(превеждам ино и шес).А ние от простолюдието се мъчим с турбо дизели и двулитрови бензинки,особено ония турбинираните с 200++ кс, хич късмет нямат горките, тцтцтц... .
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Тъй, като чета несигурността ти в ремапа, съединителя, карето, абе по принцип ..... на ХЕ-то не посягай! /Там само "иноишеш" /Иначе NE или 115 коньовия Орел може да пробваш да поприземиш! При БМВ-тата 320 и 318 ИС са ти по силите... нагоре пак не рискувай /то кво ли и рискуваш, ама все пак/ А, като цяло въпроса ти е с повишена трудност... щото можеш да кажеш поне с колко сте надули турбината, за да е по-ясно кво може да се чака от Ланчията.
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

RASTIL написа:
              Тъй, като чета несигурността ти в ремапа, съединителя, карето, абе по принцип ..... на ХЕ-то не посягай! /Там само "иноишеш" /Иначе NE или 115 коньовия Орел може да пробваш да поприземиш! При БМВ-тата 320 и 318 ИС са ти по силите... нагоре пак не рискувай /то кво ли и рискуваш, ама все пак/ А, като цяло въпроса ти е с повишена трудност... щото можеш да кажеш поне с колко сте надули турбината, за да е по-ясно кво може да се чака от Ланчията.
              Да, за момента ситуацията не много обнадеждаваща, но се надявам тъй както Дядо Коледа ми донесе съединител за Коледа, Дядо Мраз да ми донесе полуоска за Нова година... че в момента не е това, което аз искам от нея. Събота, неделя ще пробвам да направя логове, доколкото издържи батерията на лаптопа, но мога и да кача модвания файл. Пък тунера с неговия Сеат Толедо с 1.9 ТДИ всички споменати ги разцепва и то много здраво, което ми дава доза оптимизъм, е вярно с 250 килограма под Либрата... БМВ-то 320 (моето комби) съм го шляпал с чипната 1.9-ка (предишната ми) и това също ми дава оптимизъм - говоря за 400 метра - на топ спийд никакъв шанс.Освен това ще се подготви и един серт мод (драгаджийски) с много пушек, само дето още не се сещам как може да се вържат паралелно... на ТДИ-то с чиповете е лесно с ключе, за флаша не знам как може да се насади отделна памет... че серт мапа си дава 20% отгоре разход. С такъв съм карал известно време 1.9-ката - сутрин оставях три дири на ляв завой - две от гумите и една от ауспуха... направо люспи сажди хвърляше

Коментар

ц20не на вектра А върви наравно със стоково 1.9 115ц20не с чип и по-големи инжектори вече дърпа напреде.няма смисъл да се пускаш с ц20не, направо на ХЕ-то
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  ц20не на вектра А върви наравно със стоково 1.9 115ц20не с чип и по-големи инжектори вече дърпа напреде.няма смисъл да се пускаш с ц20не, направо на ХЕ-то
                  Да ще му скоча... още повече, че на бензин нещо ич го няма - нещо присецва... въпреки че коча разправя, че на газ вървяло повече. И тогава ще е егати резила - разкъртена Калибра 92-ри или 93-и набор да ме сцепи на газ... малее представям си кви ще ги пише в опел форума

Коментар

D. Stanev написа:
                    emzo написа:
                    Да ще му скоча... още повече, че на бензин нещо ич го няма - нещо присецва... въпреки че коча разправя, че на газ вървяло повече. И тогава ще е егати резила - разкъртена Калибра 92-ри или 93-и набор да ме сцепи на газ... малее представям си кви ще ги пише в опел форума
                    по принцип тия опели си върват колкото и да не ги харесвам.... на 400м може и да те упука пробваш видиш, много ми е интересно какво ще стане. :D
                    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

D. Stanev написа:
                      Много странно... "Култът към 1.6" - това може да е заглавие на страхотен бестселър с много пикантерия вътре... Само се чудя защо точно 1.6? Голф 1.6, Браво 1.6, Астра 1.6, БМВ компакт 1.6... Всъщност никога не съм имал подобна кола (1.6 имам предвид) но вероятно митологизирането идва от факта, че са относително пъргави, благодарение на късите си скорости. От изброените имам впечатления от Астра и Голф 1.6. Наистина резкат се, но за по-високи скорости - ц... Пък за печката - дава комфорт при извънградско пътуване поради възможността да прави бързи и резки изпреварвания на къси отсечки... особено чипната - без да се налага сваляне на предавка... И този комфорт на приемлива цена. Е, ако трябва да съм честен, при наличие на достатъчно пари бих карал кола с многоцилиндров атмосферен двигател с по-голяма кубатура, но... за момента и чипната 2.4-ка ме устройва
                      почва да ми липсва тоя раздел в ланча форума да се похваля - миналата седмица с делтата дръпнах един приятел с мерц 124 , а мойто 1.6 е старото, не като на бравото двигателя :D вярно е, че късите предавки имат голямо значение, но всички тези модели които си изредил са все от компактния клас, непретенциозни, леки за поддръжка и много достъпни. какво повече за една светофарна бегачка , оттук може би - "Култът към 1.6"
                      Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ АЗ С БРАВОТО ИМАМ ЕДНА ПОБЕДА И ЕДНА ЛЕКА ЗАГУБА ОТ ЕДИН КАЛНИК НА 400М ОТ ВЕКТРА 150КС КАТО ПОБЕДИЛАТА МЕ ВЕКТРА Е С ДРУГО ЕКУ НЕЗНАМ И АЗ ОТ КАКВО Е НО НЕ Е НЕИНОТО НО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИЯ СТАРТ НА ВЕКТРАТА БРАВОТО С МУЗИКАТА Е 1250 НА ЕЛ КАНТАР А ОТНОСНО ЛИБРАТА НЕ ЗНАМ КАКЪВ СТАРТ ИМА НО ТРЯБВА ДА ОТУПАШ ТАКАВА ВЕКТРА ОТНОСНО ПОСТИЖЕНИЯТА НА БРАВОТО ПУСКАЙ СЕ И ПИШИ А ОТНОСНО СЕАТ ТОЛЕДО ТДИ 110 С ЧИП МЕ БИЕ ЕДНА КОЛА И ТО МЕ МИНАВА КЪМ 300М ТОГАВА СЕАТА СЕ РАЗВЪРТА СТРАХОТНО
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                          КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ АЗ С БРАВОТО ИМАМ ЕДНА ПОБЕДА И ЕДНА ЛЕКА ЗАГУБА ОТ ЕДИН КАЛНИК НА 400М ОТ ВЕКТРА 150КС КАТО ПОБЕДИЛАТА МЕ ВЕКТРА Е С ДРУГО ЕКУ НЕЗНАМ И АЗ ОТ КАКВО Е НО НЕ Е НЕИНОТО НО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИЯ СТАРТ НА ВЕКТРАТА БРАВОТО С МУЗИКАТА Е 1250 НА ЕЛ КАНТАР А ОТНОСНО ЛИБРАТА НЕ ЗНАМ КАКЪВ СТАРТ ИМА НО ТРЯБВА ДА ОТУПАШ ТАКАВА ВЕКТРА ОТНОСНО ПОСТИЖЕНИЯТА НА БРАВОТО ПУСКАЙ СЕ И ПИШИ А ОТНОСНО СЕАТ ТОЛЕДО ТДИ 110 С ЧИП МЕ БИЕ ЕДНА КОЛА И ТО МЕ МИНАВА КЪМ 300М ТОГАВА СЕАТА СЕ РАЗВЪРТА СТРАХОТНО
                          брато специялно за 1.9 110 коня чип недей да говориш така ... имам един приятел, който кара сеат ибиза 1.9 ТДИ с чип правен при келеша... мога да ти кажа, че тая кола се е пускала с какви ли не... премазва даже 1.8Т или шофьора на сеата е келаф и не може да кара, или колата ти е с хиляди модове
                          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

БРАВОТО Е С ЧИП НО НЕ ДРАГАДЖИЙСКИ НО И СЕАТ И ТО ТОЛЕДО НЕ Е ПРАВЕН ПРИ КЕЛЕША А ТОЛЕДОТО Е ПО ТЕЖКО ОТ ИБИЗАТА И ИМА ОТВРАТИТЕЛЕН СТАРТ ДЪРПАМ МУ ПО 3 КОЛИ НО СЛЕД 300М БРАВОТО ВСЕ ЕДНО УМИРА А ОТНОСНО АУДИ А3 1.8Т СТОК РАЗЛИКАТА НИ Е 4-5 КОЛИ ЗАВИСИ КОЙ КАКЪВ СТАРТ НАПРАВИ МОЯТ ОПИТ Е ТАКЪВ НЯМАМ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ТАКА ЧЕ КОЙТО ВЯРВА ВЯРВА КОЙТО НЕ ВЯРВА НЕГОВО СИ ПРАВО В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЯ
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Тук вече трябва да има видео!!!И да не изложиш дизел сектата :D
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Напомпано ХЕ ме би преди време с 1 колаhttp://youtu.be/oXsBaQjXOm4ба*ти и петака смотан (jtd-то) дето тряя да е ако мапнат не го бие.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X