Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво вс 316 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

рядко пиша ама за тоя не се здържах,пич ти си олиг***ен.
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

ае момчета.. айде стига вече , че тази тема стана пълна боза.
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Показх темата на един приятел с Компакт, умря от смях!
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Дай го тоя компот да го сготвим
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
            Дай го тоя компот да го сготвим
            Е ко ши му готвиш,то компот-готов за консумация продукт
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

muns61 написа:
              от кое умря от смях, защотот тука се дискотираха 2 теми . Едната е за Браво 1.6 срещу такъв Компот и дали Браво 1.6 може да вдигне и подържа 220км/ч
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                muns61 написа:
                от кое умря от смях, защотот тука се дискотираха 2 теми . Едната е за Браво 1.6 срещу такъв Компот и дали Браво 1.6 може да вдигне и подържа 220км/ч
                Според мен и двете са ясни, тоест няма смисъл да се дискутират :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ма вярно си е забавно тука.Не разбрах кой ще се вози за да документира всичко ? предлагам да си организираме залагане на кой км от 70- те да чака рапатрака.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

bgaf написа:
                    Ние не ти искаме кискането, а да кажеш на коя дата да се изтупаме в Бургас с по 500 лева в джоба...И като ще сменяш колата, другия път си купи Бравa с двигател 1.2 и кажи, че не си могъл да вдигнеш 260 км/ч, защото на 240 км/ч са ти се спраскали гумите...
                    че що иноидве да не може да вдигне 260 ми т’ва са новите легенди на фиат индустрията
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ако искаш се пусни и с 316 (дето няма коне а само 40-50 магарета) ... Много тъпи въпроси се задават. Логично е че бмв-то е по тежко и ще загуби... пусни се с 320, 323 , 325 , 328 ... за да има смисъл да ти отварям темата ;xx

Коментар

Какво стана с колегата със Брава-самальота? Нищо май,защото аз бих икал да кажа на този фон Мюнхаузен,че 180км/ч ако ги държи 70км че вадим тиа 500 стотака.Ако ли не той да ги вади,и да пише тука както е заръчал колегата RASTIL !Щото като си фантазираш тука,ние какво,консумираме зарзавата със потдръжната арматура?И аз управлявам еноишес,страхотен автомобил е за мен,но му знам възможностите а именно след 160км/ч вече си е издевателство,след 180км/ч фантастика,и то не научна. И кому са нужни тия дърти простотии? Е.аваме се сами тука,да ни вземат за резил други форумджии...Респект колеги!
                        Bravo 1.6 16v 97г.
                        Mercedes 307D-за работа Мноу верен

Коментар

Хм, ако не се лъжа, тези матори са ограничени до 195 км/ч . Лично аз сам ги правил на моето браво и педала дори не е натиснат до долу, но колкото и да го натискам повече не мръдва стрелката, така че, тези 220 са доста нереални.
                          FIAT ili FERRARI se tam
                          FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
                          FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
                          FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

ХАХАха....имаше една подобна тема където един колега твърдеше че със неговто браво 1.9 жтд подържал средна скорост 200 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 с четири човека в колата. Нещо напоследак и аз започвам да се забавлявам в този форум
                            Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
                            Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Колеги, аз този раздел само го чета, ама да ви кажа, че моя палиок точно от Пловдив към София малко след Ихтиман с 5 човека вътре и багаж й направих 170(е вярно, че ги задържах за малко, защото мотора издаваше много "готин" звук ) 1.2 8v 75 коня, от които не се знае колко са живи :D :D
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                                Колеги, аз този раздел само го чета, ама да ви кажа, че моя палиок точно от Пловдив към София малко след Ихтиман с 5 човека вътре и багаж й направих 170(е вярно, че ги задържах за малко, защото мотора издаваше много "готин" звук ) 1.2 8v 75 коня, от които не се знае колко са живи :D :D
                                Ти утрепа "КВАРТАЛНИЯ"...................................... ...................................

Коментар

Working...
                                X