Колеги, според вас имам ли шанс срещу 316-ска 105к.с.? Аз съм с браво 1.6.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво вс 316 ?
Collapse
X
-
BobbyDimov написа:И аз така си мисля, ама тоя ми вика 316ка с новия двигател, на 3та правил 170. Затова реших да ви попитам и вас за мнение.'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Както имаше един виц дето пилот закъснявал за полет и се качил в такси и казал на шофьора давай бързо към летището,че закъснявам,шофьора излязъл на магистралата и газ с 200,а пилота му казал само го отлепи и ми го подай.Това предполагам е е36 компакт ако не се лъжа,но има и е46 с такъв мотор,ама няма значение пускай се смело.Ако си добър зад волана и колата ти е в добро състояние ще ти гледа красивата задницаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Пускал съм се с 318ка и искам да ви кажа че до 3та съм с 2 коли пред него.Обачееее на 4та усещам как бааавно ме стиига стиига.И ме стигна де.Но само ме стигна и тва беше после наравно до 220.Повече и да искам не мога да вдигна а и тои.хихихихихихихихихи :D :D А 318ката е 115 коня все пак.316i новия мотор не е ли двувалка или се бъркам..FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар