Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гонка от хасково

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zelenilkata написа:
    Еййййй тея кюмбета как ги хвалят само Бате специално ще дойда до Хасково да видим как ще бягаш от 1.6 матор с таз Пиечка не е чак такава голяма разликата каквато я направихте стига с глупости 1.8 бате 136 коня ще прави луд ама нема спорим кефете си се сори за спама ето и едно доказателство колега http://www.youtube.com/watch?v=Lje-i...оздрави
    Тук всички много добре знаем, че по-голЕмо от 1.6 нЕма.Така, че този коментар е излишен. Няма кой да ти отвърне.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

zelenilkata написа:
      Еййййй тея кюмбета как ги хвалят само Бате специално ще дойда до Хасково да видим как ще бягаш от 1.6 матор с таз Пиечка не е чак такава голяма разликата каквато я направихте стига с глупости 1.8 бате 136 коня ще прави луд ама нема спорим кефете си се сори за спама ето и едно доказателство колега http://www.youtube.com/watch?v=Lje-i...оздрави
      Пич,не знам как да ти го кажа по-деликатно.....но да вземеш да спреш със медикаментите. Имам Браво 1.6 и знам как върви. С такива изказвания , като твоето хората вече ни се смеят и подиграват
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
        zelenilkata написа:
        Пич,не знам как да ти го кажа по-деликатно.....но да вземеш да спреш със медикаментите. Имам Браво 1.6 и знам как върви. С такива изказвания , като твоето хората вече ни се смеят и подиграват
        колега а аз да те питам ти знаеш ли моето как върви за да пишеш глупости? и кво има правено по нея аре с тея изказвания в Швеция
        като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

zelenilkata написа:
          колега а аз да те питам ти знаеш ли моето как върви за да пишеш глупости? и кво има правено по нея аре с тея изказвания в Швеция
          Каквото и да си правил повече от 10-15 коня не вярвам да си вдигнал мощността. Вероятно си по-бърз от другите 1.6 литрови FIAT-и , но си далеч от разбирането ми за силна кола.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
            zelenilkata написа:
            Каквото и да си правил повече от 10-15 коня не вярвам да си вдигнал мощността. Вероятно си по-бърз от другите 1.6 литрови FIAT-и , но си далеч от разбирането ми за силна кола.
            ок спираме с спама няма смисълПоздрави
            като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Working...
            X